Republika/Alo/E.B. GOCA TRŽAN SE HITNO OBRATILA MAJI NIKOLIĆ I BRUTALNO JOJ ZAPRETILA Uništiće je ako nastavi sa prozivkama i uvredama, obračunaće se i na sudu! 08:20 Vip 0
Alo/A.J. "MENJAJ TERAPIJU, OVA NE VALJA" Oglasila se Goca Tržan nakon optužbi da je bila sa Acom Bulićem, pa zapretila Maji Nikolić tužbom! 22:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OGLASIO SE ACA BULIĆ Nakon tvrdnji da je bio intiman sa Gocom Tržan, biznismen otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom! 21:04 Vip 0
Pink/Alo/A.J. "MUVALA JE ACU BULIĆA DOK JE BIO SA MNOM" Maja Nikolić otkrila razlog sukoba sa Gocom Tržan, iznela šokantne detalje! 16:40 Vip 0
Alo/E.B. GOCA TRŽAN NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O MAJI NIKOLIĆ Prekipelo joj, dosta je trpela, evo šta joj je sve radila, skandal! 11:35 Vip 0
Alo/B.S. IVANA SUSTIGLE EMOCIJE Marinković se po prvi put javno obratio Goci Tržan, pa sve šokirao ovim rečima 21:00 Vip 0
Svet/Alo/N.D. "UČINILA SAM SVE DA BUDE OTAC SVOM DETETU" Goca Tržan nikad iskrenije o Ivanu Marinkoviću, otkrila kroz šta je sve prošla, a onda je pomenula njihovu ćerku! 09:40 Vip 0
Svet/Alo/N.D. REŠILA DA OJADI KRISTIJANA Goca Tržan otkrila sve detalje odnosa sa Golubovićem, jednu stvar ne može da mu oprosti: Čekam prvo ročište 09:15 Vip 0
Alo/A.J. IDE POD NOŽ Goca Tržan planira da se podvrgne estetskoj hirurgiji, a ovo joj predstavlja najveći problem! 21:00 Vip 0
Republika/Alo/B.S. NOVI ESTRADNI RAT Kristijan Golubović žestoko nagazio Tržanku pa opleo po pevačicama i elitnoj prostituciji 11:15 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. RAZAPELI JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Goca Tržan otkrila sa čime se suočila: "Jedan mamlaz mi je poslao takvu poruku" 07:55 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. OTVORENA I TRANSPARENTNA Goca Tržan je poznata po tome da nema dlake na jeziku, iznela je svoje mišljenje po pitanju estetske hirurgije i šta je radila na sebi 08:20 Vip 0
D.R. NABUDŽILA IH ZA MEDALJU Goca Tržan pokušala da sakrije grudi, ali one prelivaju iz korseta! 15:08 Vip 0
Alo/A.J. IMAM POREMEĆAJ Goca Tržan priznala sa kakvim zdravstvenim problemom se bori već godinama, pa otkrila da joj nije lako 16:38 Vip 0
Alo/A.J. ŠOKANTNO IZDANJE GOCE TRŽAN Pevačica se snimala u spavaćici, a svi se pitaju šta joj se desilo sa licem 19:20 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OVO JE PRAVA ISTINA Nakon što je Ivan optužio Gocu Tržan da ga je varala, oglasila se ona i otkrila sve 21:00 Vip 0
Alo/N.D. "IMALI SMO SAVRŠEN BRAK DOK ME NIJE PREVARILA" Ivan Marinković izneo nove detalje braka sa Gocom Tržan, otpužio je za neverstvo, šok! 22:42 Vip 1
Kurir/Alo/E.B. OVE NAŠE JAVNE LIČNOSTI SU PRETRPELE STRAVIČNO NASILJE I BATINE Njihova lica bila su sva u modricama i podlivima, a jedna je završila tragično! 14:33 Vip 0
Story/Alo/E.B. RAŠA ODLAZI, GOCA NEMOĆNA DA BILO ŠTA PREDUZME Njegova odluka je jasna, kraj je! 19:54 Vip 0
Alo/N.D. PREDUZEO DRASTIČNE MERE Ivan Marinković doneo odluku, otkrio kakav odnos planira ima sa Željkom, pa progovorio o ćerki koju ima sa Gocom Tržan! 19:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0