Amina Jusović PRODAVALA SAM SLADOLED NA BULEVARU Goca Tržan otkrila kako je zaradila prvi novac, a trebalo je da se bavi ovim poslom! 13:06 Vip 0
Amina Jusović NEMAM NIKAKVU EMOCIJU PREMA TOME Goca Tržan otkrila sve o upoznavanju njene ćerke sa malim Željkom, nastao muk u studiju! 08:56 Vip 0
Amina Jusović UDARAČE OD ČETIRI SATA NE PODNOSIM Goca Tržan opet javno pričala o intimnim odnosima, pa otkrila detalje iz svog! 08:00 Vip 0
Milica Veličković SLAVLJE U DOMU GOCE TRŽAN! Pevačici je ovo jedan od najsrećnijih dana u životu, obratila se Raši emotivnom porukom, ne kriju koliko su srećni! 11:55 Vip 0
Amina Jusović OGLASILA SE GOCA TRŽAN Evo šta je pevačica rekla o Ivanu Marinkoviću, pomenula i ćerku 14:58 Vip 0
Ermin Biberović GOCA TRŽAN ISPROZIVALA SANJU MARINKOVIĆ U NJENOJ EMISIJI Prisutni zanemeli, nastao potpuni muk u studiju! 19:02 Vip 0
Milica Veličković SVI MUŠKARCI NAĐU LJUBAVNICE! Goca Tržan progovorila o Raši, pa se dotakla intime! 09:20 Vip 0
Amina Jusović PREŠLA GRANICU Goca Tržan otvoreno pričala o orgazmu, pa primitivno prokomentarisala dobacivanje ženama na ulici: Šta je, bre, tu ružno?! 12:31 Vip 0
Milica Veličković "SPOPADAO SAM JE DUŽE VREME" Raša Novaković otkrio kako je tekla romansa sa Gocom Tržan, ovaj detalj zaintrigirao je sve! 07:55 Vip 0
Milica Veličković GOCA TRŽAN PROGOVORILA O RODITELJSTVU Pevačica otkrila svoje oštre metode, pa naišla na komentare jvnosti 14:45 Vip 0
N.Denda GOCA U DRUŠTVU HANKE PALDUM! Nakon druženja sa koleginicom, Tržanova šokirala: "Ona je jako problematična" 18:45 Vip 0
Milica Veličković "MOJE DETE JE MOJA TUGA, ZAUVEK" Goca tržan o majčinstvu i razvodu, ovu stvar nikada neće zaboraviti 12:50 Vip 0
Kurir/Amina Jusović "ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE" Goca Tržan ispričala kako se jednim potezom rešila navalentnog muškarca: To što je radio bilo je nekulturno! 06:30 Vip 0
N.Denda DOŽIVELA NASILJE NA NASTUPU Goca Tržan ispričala neprijatnost koja joj se dogodila, šokiraćete se kada čujete kako se izborila sa nasilnikom 20:55 Vip 0
Story/Alo/E.Biberović RAZVOD GOCE TRŽAN DOŠAO JE U TRENUTKU KADA NIKO NIJE OČEKIVAO Slomljena je iznela sav prljav veš "Počeo je da se kocka i iznosi ušteđevinu iz kuće" 23:00 Vip 0
Alo/E.Biberović "TA ŽENA MI JE UNIŠTILA PORODICU I ŽIVOT" Šijan je prevario Gocu sa drugaricom, a ovo je njegov vanbračni sin koji je bio hapšen! (FOTO) 21:43 Vip 0
Alo/E.B. GOCA TRŽAN NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O IVANU MARINKOVIĆU Prošla je kroz pakao zbog njega, evo na šta je sve bila primorana, sve joj je uzeo! 09:33 Vip 1
Alo/A.J. "NOVAC SE NE DOBIJA TAKO LAKO" Goca Tržan otkrila koliki džeparac daje Leni, a o ovome posebno uči svoju ćerku! 21:48 Vip 0
Alo/N.D. NISU SE PODNOSILE Ivana Peters progovorila o sukobu sa Gocom Tržan, pa iznela nove detalje: "Bila je besna kao ris zbog toga" 08:05 Vip 0
Alo/N.D. "NE BI MOGLA NI MIKROFON DA MI DRŽI" Maja Nikolić ponovo udarila na Gocu Tržan: Ona je babadevojka i zvezda u pokušaju" 15:10 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0