Objektiv/Alo/J.J. OVOG POLITIČARA JE BRENA VOLELA PRE BOBE Nekada je bio narodni poslanik, a evo šta kaže za pevačicu 15:15 Vip 0
Blic/Alo/K.G. ČINI MI SE DA TI SE HALJINA LAKO SKIDA Jovana Jeremić otkrila u jutarnjem da joj je političar slao nepristojne poruke! 11:29 Vip 1
Alo.rs ČOVEK KOJI JE PREDOSETIO VUČIĆEVU SUDBINU “Došao je kod nas na Svetog Nikolu, pogledao u mene i rekao sledeće reči…” 23:21 Vesti 0
Alo! SRPSKI POLITIČAR (67) IMA 36 GODINA MLAĐU SUPRUGU Čekaju bebu, a Vesna je sada prvi put pokazala stomak 14:35 Vesti 3
Svet/Alo/Đ.M. UZMI SE U PAMET DA NE IZGUBIS I OVOG MUŠKARCA! Tanja Savić digla nos nakon haosa sa Draškom, porodica se umešala i zapretila joj?! 14:11 Vip 0
Alo/Đ.M. NAKON ŠTO JE DRAŠKO ISPALIO NA KOPAONIKU! Tanju Savić sačekalo u Smederevu nesvakidašnje iznenađenje, ovo niko nikada nije uradio za nju! (VIDEO) 08:00 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. DRAŠKO ISKULIRAO TANJU SAVIĆ! Političar nije došao na pevačicin nastup, potpuno slomljena, oni pritekli da je uteše! 09:51 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. ZA SASTANAK ZNALO DVOJE LJUDI! Tanja Savić i Draško se tajno videli na Kopaoniku, a ovaj detalj ih je razotkrio! 08:21 Vip 0
Srpski telegraf/Alo/J.J. ZNAM KO SU IM LJUBAVNICE! Jovana Jeremić progovorila o mračnim tajnama političara, voditeljka ih ovako ucenjuje! 09:23 Vip 1
Alo/I.G. OTKRIVENO ŠTA JE MRKA PONEO U GROB! Ana je ovako sačuvala uspomenu na političara nakon njegove smrti! 10:05 Vip 0
Novosti/Alo/V.P. PANDORINA KUTIJA JE OTVORENA Austrijski političar o ukrajinskoj krizi: Licemerima se vratilo priznanje Kosova 10:55 Vesti 0
B92/Alo/V.P. TUČA UŽIVO NA UKRAJINSKOJ TELEVIZIJI Novinar udario u glavu proruskog političara, ovaj ga stavio u "kragnu", incident zbog priče o Putinu (VIDEO) 17:32 Vesti 0
Alo/K.G. BILA JE ČAST ŽIVETI SA NJIM! Ana Bekuta ponosna na Mrku podelila emotivni snimak i dirnula sve rečima koje je uputila njenoj najvećoj ljubavi! 15:36 Vip 0
Alo/Đ.M. MISLI NA NJU I DOK JE U AMERICI! Tanja Savić se pohvalila nesvakidašnjim poklonom za Dan zaljubljenih, a jedan detalj je sve zaintrigirao! (FOTO) 10:31 Vip 0
Star/Alo/K.S. KRIJE VEZU SA OŽENJENIM POLITIČAREM! Zadrugarka potpuno raskrinkana, otkrivena šokantna afera, zato me sme da ima odnose u rijalitiju! 10:42 Vip 1
Informer DRAŠKU NE TREBA PEVAČICA SA DVOJE DECE! Baka gradonačelnika Banjaluke oplela po Tanji Savić: Neću je za snajku! 17:30
Srpski Telegraf/Alo/I.G. DRAŠKO JE PRAVI DOMAĆIN! Tanja Savić upoznala Stanivukovića sa ovim pevačem, on odmah priznao sve i otkrio detalje ludog provoda u Banjaluci! 09:46 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. TANJINA SESTRA UPOZNALA DRAŠKA! Otkriveni svi detalji pevačicine posete Banjaluci, imala je poseban tretman, a dve stvari su ostavile najveći utisak! 08:40 Vip 0
Telegraf/Alo/I.G. UHVAĆENI ZAJEDNO U RESTORANU! Tanja i Draško ne skidaju osmeh sa lica, a oni im prave društvo! (FOTO) 15:38 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26