Republika/Alo/A.J. NISAM HTELA DA BUDEM U ZLATNOM KAVEZU Vendi otkrila zašto je raskinula sa Vojislavom Šešeljom: Nisam želela da žrtvujem život... 12:20 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. AFERA MINISTRA I PEVAČICE Vesna Vukelić Vendi raskrinkala tajne estrade, nakon ovoga ništa više neće biti isto 09:30 Vip 1
Kurir/Alo/Đ.M. VENDI JE TETKA DRAŠKU STANIVUKOVIĆU Pevačica progovorila o rodbinskim vezama sa političarem, oplela i po Tanji Savić 20:29 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. SRPSKI POLITIČAR ŽELI U ZADRUGU 6! Zahteva od produkcije posebnu prostoriju, uslove kakve do sada nisu čuli, a tu nije kraj bizarnostima 16:20 Vip 0
Srbija Danas/Alo/A.J. SRPSKI POLITIČAR ULAZI U ZADRUGU 6?! Nije bio zahtevan oko honorara, ali zato uslovi moraju da budu posebni 11:33 Vip 0
S.Telegraf/Alo/Đ.M. I MENI SU TO URADILI Tanja Savić progovorila o sukobu Milice i Ane, a onda javno obelodanila sve o skandalu koji joj se desio sa ovom koleginicom 11:19 Vip 0
Alo! OVAJ SRPSKI POLITIČAR JE NAJPRAĆENIJI NA TIKTOKU Njegovu reakciju kad je to saznao MORATE da vidite (VIDEO) 17:35 Vesti 0
Damira Ramadani INTERVJU NEDELJE! Rasim Ljajić, o saobraćajnoj nesreći, povratku u Nemanjinu: Iz medija sam saznao da se vraćam u Vladu 07:00 Vesti 0
Svet/Alo/N.D. ANA BEKUTA ODRŽALA OBEĆANJE KOJE JE DALA MRKI Komšija otkrio nepoznate detalje odnosa pevačice i političara 15:39 Vip 0
Alo/A.M. PRVI USKRS BEZ MRKE Ana Bekuta raznežila pratioce emotivnom objavom, ovo je njen preminuli partner voleo da radi na najradosniji praznik (FOTO) 17:02 Vip 0
Alo/J.J. OTKRIVENA JOŠ JEDNA PROSTITUTKA SA JAVNE SCENE Voditeljka je, u šemi sa političarima, a glumi damu 20:05 Vip 1
Blic/Alo/A.M. ZBOG SLOBODE NISAM IMALA DECU Naša glumica imala je nesvakidašnje scene na filmu, pa se udala za političara, a evo kako danas izgleda (FOTO) 22:00 Razonoda 0
Republika/Alo/K.G. JA SAM SPONZORUŠA Deniz Dejm u skandaloznoj ispovesti progovorila o političaru sa kojim je bila, pa se dotakla i prostitucije 11:57 Vip 0
Alo/O.K. ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Se*si Uraganka odnedavno živi s dečkom, a evo kako su započeli romansu 07:00 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46