najžena.rs OVO JE MAJKA JOVANE JOKSIMOVIĆ: Željkove roditelje jako dobro znate, a Jelena se nikada ne pojavljuje u javnosti 11:16
Story/Alo/E.B. ŠUŠKALO SE DA JE OVA PEVAČICA TAJNA LJUBAV ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Nećete verovati kako danas izgleda, pobedila i opaku bolest! (FOTO) 22:10 Vip 0
Alo/E.B. IZNENADNA OBJAVA JOVANE JOKSIMOVIĆ NAPRAVILA POMETNJU: Komentari se nižu, izazvala haos! (FOTO) 20:39 Vip 2
Kurir/Alo/N.D. NE SLUŠA JOKSIMOVIĆA Iako je kum popularnom pevaču,Nenad Jezdić priznao: Sve goste dočekujem ovom pesmom 10:30 Vip 0
najžena.rs BILA JE PRVA DEVOJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: U momentu najveće popularnosti, diva prelepog glasa je nestala je sa scene, a evo kako sada izgleda 18:41
Alo/V.Đ. SAMO ĆU TI OVO REĆI Sin Saše Joksimovića uputio ocu emotivne reči, dugo je bio u ilegali, a sada je rešio da se oglasi (FOTO) 10:52 Razonoda 0
Alo/N.S. BRAVO LJUBAVI TATINA Ćerka Željka Joksimovića se pohvalila velikim uspehom (FOTO) 16:33 Vip 2
Alo/Đ.M. OVO JE PRVA SUPRUGA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Vesnu nikada nismo videli u javnosti, pleni lepotom, a evo gde živi nakon razvoda od pevača 10:45 Vip 0
Naj žena.rs DA LI PREPOZNAJETE OVO LICE? Muzikom je počeo da se bavi sa 5 godina, a danas je jedan od najpopularnijih srpskih pevača 10:01
Alo/Đ.M. NISAM JOJ JA MAJKA Jovana Joksimović otkrila u kakvim je odnosima sa Željkovom ćerkom iz prvog braka 11:35 Vip 1
Alo/N.D. SINA SU MI POKRALI I PRETILI MU HLADNIM ORUŽJEM Saša Joksimović za Alo! progovorio o stravičnom nasilju koje njegovo 13-godišnje dete trpi 07:00 Razonoda 2
Alo/N.S. JOVANA I ŽELJKO GLEDALI UŽIVO LIGU ŠAMPIONA Voditeljka je objavila na svom profilu fotografiju, a evo koji detalj nikome nije promakao (FOTO) 07:38 Vip 1
Alo/N.S. ODVEO JE SUPRUGU U GRAD SVETLOSTI Željko i Jovana Joksimović uživaju, a evo na čemu im svi zavide (FOTO) 09:09 Vip 0
Alo/T.R. OVAKVU JE NIKADA NISTE VIDELI Jovana Joksimović uslikana kod frizera, voditeljka ovako izgleda pre nego što se pojavi uživo u programu (FOTO) 09:14 Vip 5
Alo/A.M. OVIM POTEZOM JE UĆUTKAO SVE Oglasio se Saša Joksimović nakon što nije prisustvovao rođendanu brata Željka (FOTO) 22:32 Razonoda 0
Kurir/Alo/A.J. OVO NIKO NIJE ZNAO O ŽELJKU JOKSIMOVIĆ Melina Džinović otkrila do sada nepoznate detalje o pevaču 15:15 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26