Blic/Alo/A.M. PEVAČ PROSLAVLJA 50. ROĐENDAN Jovana u miniću, a on u patikama: Žena mi je poklonila nešto jako dobro (FOTO) 21:43 Vip 0
Blic/Alo/A.J. JUBILEJ ZA PAMĆENJE Željko Joksimović slavi 50. rođendan, Jovana zadužena za gala žurku 09:41 Vip 0
Story/Alo/A.M. JOVANA I ŽELJKO BILI NA KORAK OD RASTANKA Joksimovići iskreno o usponima i padovima u braku, pričali su kako se ljubav ugasila 22:30 Vip 1
Hello/Alo/Đ.M. PRVI PUT PROGOVORILA O SKANDALU U JUTARNJEM Jovana Joksimović razočarana: Neprijatnost i pokušaj da me neko iskoristi 12:52 Vip 1
24sedam/Alo/K.G. BIO SAM MLAD, MNOGO TOGA NISAM ZNAO Željko Joksimović progovorio o roditeljstvu i prvoj ćerki Mini 22:42 Vip 0
Blic/Alo/A.M. NE MOŽE TO ŠTO JE ON SMISLIO! Jovana Joksimović priznala kako je raditi sa mužem, a otkrila i koja joj je najveća želja! 08:27 Vip 1
Informer/Alo/J.J. NE DOPADA MI SE BAŠ RAD SA JOVANOM! Željko Joksimović priznaje kako je sarađivati sa suprugom! 15:40 Vip 0
Informer/Alo/K.G. ŠOKANTNA REAKCIJA JOVANE JOKSIMOVIĆ! Voditeljka zaprepastila sve odgovorom na pitanje o elitnoj prostituciji! 14:35 Vip 3
Alo/Đ.M. OVAKO IZGLEDA OGROMNA VILA ŽELJKA I JOVANE! Pevač i voditeljka kriju oazu mira daleko od javnosti, a detalji obaraju s nogu! (FOTO) 07:32 Vip 0
Alo/Đ.M. NISAM DOBRO REAGOVAO! Željko Joksimović prvi put bez dlake na jeziku izneo svoje mišljenje o Konstrakti, pevač iznenadio mnoge! 13:09 Vip 1
Alo/A.M. MALI KOSTA JE OČEVA KOPIJA, ALI OD MAJKE JE NASLEDIO JEDNO! Pogledajte prvu fotografiju sina Jovane i Željka Joksimovića! (FOTO) 20:05 Vip 1
Objektiv/Alo/K.G. OVA PEVAČICA JE BILA U LJUBAVI SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM! Prepustila ga je koleginici, a onda se odjednom povukla sa estradne scene 20:28 Vip 0
Alo/Đ.M. TERALA SAM MAMU DA SE ZABAVLJA SA JOKSIMOVIĆEM! Anastasija šokirala izjavom, Cecina ćerka otkrila dugo čuvanu tajnu o svom privatnom životu! 07:15 Vip 1
Alo/J.M. PRVA ŽENA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Bila je prava lepotica, a evo kakve je fotografije njihova zajednička ćerka Mina objavila! (FOTO) 15:49 Vip 0
Najžena.rs I KORONU ZAJEDNO POBEĐUJU: Njihova ljubav je jača od svega, a evo KAKO su Željko i Jovana započeli svoju bajku! 18:32
Blic/Alo/K.G. JOVANA I ŽELJKO ZARAŽENI KORONOM Otkriveno u kakvom su stanju voditeljka i pevač! 16:21 Vip 1
Blic/Alo/K.G. SA TATOM ODLIČNO SARAĐUJE Ćerka Željka Joksimovića progovorila o poslu kojim se bavi van fakulteta i iznenadila sve, kreće očevim stopama? 18:25 Vip 0
Alo/K.G. DANAS JE VELIKA ZVEZDA U SRBIJI Oženjen je poznatom voditeljkom, piše hitove za svoje kolege, a kao mali je već bio zapažen sa harmonikom! 10:14 Vip 0
Alo/I.G. PORODICA NA OKUPU! Željko Joksimović slavi Nikoljdan sa najbližima, Mina ponosno pokazala baku i dedu! 20:57 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26