AKO SE PARTNER OVAKO PONAŠA, VREME JE ZA PROMENU Psiholog tvrdi: "To deluje bezazleno, ali je u stvari - veoma toksično" 16:20 Razonoda 0
NAUČITE DRUGE KAKO DA SE PONAŠAJU PREMA VAMA Psiholozi otkrivaju tajne uspešnih međuljudskih odnosa - evo šta je najvažnije 17:10 Razonoda 0
NAJMOĆNIJI LJUDI IMAJU OVAJ TIP LIČNOSTI Često su maštovitiji i slobodniji od ostalih, ali ovo može da ih ,,spotakne" 15:12
ZNATE LI ZAŠTO PSI NAGINJU GLAVU U STRANU KAD IM SE OBRAĆATE? Veterinar otkriva 3 logična razloga 18:40 Razonoda 0
VLASNIK REKAO ODLUČNO "NE"JAZAVIČARU Usledila je prava drama - ljudi na mrežama plaču od smeha 11:50 Razonoda 0
KADA VAS PAS DODIRUJE ŠAPOM, TO ZNAČI SAMO JEDNO Evo šta ljubimci pokušavaju da vam kažu 12:30 Razonoda 0
ŠOK REZULTATI ISTRAŽIVANJA Veštačka inteligencija sama uspostavlja norme ponašanja - nije joj potrebna intervencija čoveka 22:00 Razonoda 0
KADA ODLAZITE OD KUĆE, NE PRETERUJTE SA IZLIVIMA EMOCIJA PREMA LJUBIMCU Stručnjaci savetuju da se ovako pomašate - pas će biti manje uznemiren 11:30 Razonoda 0
Srbi vole ovu destinaciju, a da li znaju kazne koje prete: Poljubac 500 evra, a ova zanimacija čak 1.000! 20:00 BIZ 0
NEMCIMA JE OVO NORMALNO, SRBI POLUDE: Ušli su u restoran, i jedne stvari nije bilo ni na vidiku! "Platili bismo samo da..." 18:30 BIZ 0
MOJI GOSTI STRANCI SU LJUTI KAO PSI, MOLE ME DA URADIM NEŠTO: Žena iz Hrvatske oplela po domaćima, ovo što rade je neprihvatljivo 17:00 BIZ 0
DOBIJETE BESPLATNO KAFU, RUČAK I SLADOLED, A OVO JE USLOV! Turisti u ovom gradu imaju neobičnu ponudu! 19:30 BIZ 0
OSTAVLJA BAKŠIŠ OD 100 EVRA Komšije sa Dorćola progovorile o Piksiju: Ima toliko para, na ulici se ponaša... 20:38 Vip 0
"NI UTEGNUTE NI ZABRAĐENE, NEGO PRISTOJNE" Veroučiteljka Andrea Kereš o pravilima oblačenja u crkvi 06:00 Vesti 0
ZLOPAMTILA UVEK I ZAUVEK Ovim znacima ništa ne može da promakne, nikada ne ulazite u raspravu sa njima nespremni 21:22
alo.rs/srbijadanas/Lj.Č. PREPOZNAJTE LAŽLJIVCA: Šta odaje osobu koja ne govori istinu? 12:00 Razonoda 0
HypeTv/Alo/A.J. KAKO PREPOZNATI PSIHOPATIJU? Snežana Dakić ugostila je psihoterapeuta i motivacionog govornika koji su objasnili uzroke stravičnih ishoda, sada je sve jasnije! 23:07 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0