TONI BIJELIĆ I MELINA DŽINOVIĆ ZAJEDNO U MONAKU! Biznismen objavio sve javno, nastaće opšti haos 08:52 Vip 0
MELINA NAPUSTILA SRBIJU! Otkriveno gde se kreatorka nalazi nakon skandala sa Harisom, u ovoj zemlji je pronašla mir! 07:33 Vip 0
ĐINA MI JE REKLA DA I ONA ŽELI UGOVOREN BRAK KAO HARIS I MELINA! Bebisiterka Džinovića obelodanila sve javno, skandal na estradi! 21:30 Vip 1
ĐINA KONAČNO PRIZNALA ZAŠTO JE LJUTA NA MELINU? Oglasila se nakon ispovesti bebisiterke, sada je sve jasno! 20:15 Vip 0
SKANDALOZNA ISPOVEST BIVŠE BEBISITERKE DŽINOVIĆA ZA ALO: Prala sam Melini gaće, deca su se bojala, ponižavana sam! 20:00 Vip 0
"VASPITANA JE ČERGARSKI" Melina otkrila detalje o ćerki, Đina prekinula svaki kontakt sa majkom, pa objavila ovo! 07:35 Vip 0
SVE OVO JE REZULTAT TOGA KAKAV JE HARIS PREMA MENI GODINAMA UNAZAD Melina nije ni sanjala da će se ovako završiti njen brak sa Harisom 20:59 Vip 0
LAKO MI JE U ŽIVOTU JER IMAM NJEGA Melina priznala koliko joj je Haris značio: Pre njega nisam nigde izlazila! 17:55 Vip 1
SMARAŠ, NE BLAMIRAJ SE, NIJE NI ČUDO ŠTO TE JE VARALA! Karleuša žestoko izvređala Harisa Džinovića, skandal neviđenih razmera! 11:35 Vip 3
RUŠI MOJ IDENTITET! Brutalna izjava Meline Džinović u jeku razvoda od Harisa, drama se nastavlja 10:22 Vip 0
NAŠLA SAM ČOVEKA SVOG ŽIVOTA Melina uživa u ljubavi sa novim partnerom, sve što je govorila o Harisu nije bila istina?! 19:15 Vip 0
NIJE ZNALA NI JAJE DA SPREMI! Haris Džinović šokirao detaljima, skandal sa Melinom ne jenjava! 10:20 Vip 1
KRIVIM SEBE, BILA SAM NEODLUČNA! Melina otkrila šta je planirala sa Harisom, spomenula i razvod! 08:25 Vip 0
JAVNI RAT MELINE DŽINOVIĆ I NJENE DRUGARICE SE NASTAVLJA! Oglasila se poznata influenserka: Rekla sam to jer tako mislim! 23:00 Vip 0
MELINA DŽINOVIĆ ZAPENILA OD BESA! Skandal neviđenih razmera, šok potez nakon što je saznala za izjavu njene drugarice! 21:08 Vip 0
KAKAV TI JE PARTNER, TAKAV TI JE ŽIVOT! Naš glumac brutalno o razvodu Harisa i Meline, nije mogao da prećuti 19:05 Vip 0
ONA JE MENI DRUGARICA, ALI... Skandal ne prestaje, javno progovorila prijateljica Meline Džinović i rekla apsolutno sve! 15:40 Vip 0
POTROŠILA SAM 20 GODINA, NEĆU JOŠ 20! Ovo je Melinina strana priče, šok izjava: Žena hoće da ide dalje! Daj, čoveče, sjaši! 23:07 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30