Alo/Đ.M. GDE MILJANA OKOM, NENAD SKOKOM! Kulićevu dečku sve sluša, njena reč mu je zapovest, a ovako joj tepa, zadrugari popadali od smeha! 10:30 Vip 1
Alo/Đ.M. SADA JE SVE JASNIJE! Svi su pričali da je Miljanina nova veza lažna, a sada je njen dečko uživo u emisiji progovorio o svemu! 07:11 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. PROPALA NAČISTO, NIKO NE ŽELI DA SARAĐUJE SA NJOM?! Miljana molila da je vrate nazad u Zadrugu, smanjili joj honorar, a ovo su svi detalji! 08:53 Vip 8
Informer/Alo/A.M. PRVI INTERVJU DEČKA MILJANE KULIĆ! Oglasio se pred ulazak u Zadrugu, pa potkačio Zolu! 19:22 Vip 4
M.Č. POKAZALA POLNI ORGAN SVOG DEČKA! Miljana Kulić ponovo pravi haos, objavila šokantnu fotku i izazvala opšti kolaps na mrežama! (FOTO +18) 07:10 Vip 4
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09