Alo/K.G. NJIHOV IZBOR SVE GOVORI! Gruja, Marijana i Bebica žele da se reše svoje konkurencije! 23:00 Vip 0
Alo/K.G. U ŽIVOTU NISAM SRELA TAKVOG MUŠKARCA! Marija Kulić na sva usta hvali novog zeta, a ona žestoko oplela po Dalili i Caru! 22:20 Vip 1
Alo/K.G. VENERA MI JE U DERVENTI! Zadrugari uporedili horoskop Miljane i Bebice pa im dali stručni sud! 21:25 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. KULIĆI PRIČALI DA JE BIZNISMEN I DA GRADI STANOVE! Otkriveno čime se zapravo bavi Miljanin dečko, isplivala istina na videlo! 14:07 Vip 0
Alo/J.M. NENAD SE PLAŠI DA ĆE ZOLA DA MU PREOTME MILJANU! Otkrio da zadrugar nije ravnodušan prema Kulićki, a evo i koje je dokaze naveo! 13:12 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. UDAJE SE MILJANA KULIĆ! Otkriveno kada će zadrugarka Nenadu izgovoriti sudbonosno da, isplivali svi detalji glamuroznog venčanja! 10:37 Vip 2
Alo/N.D. OTKRIVAMO! Miljana ušla u Zadrugu da diskvalifikuje Zolu, neće se smiriti dok ga ne vidi na kapiji! 08:00 Vip 2
Alo/J.M. KARIĆ MILJANINOG DEČKA NAZVAO MUTNIM! Poručio mu da ga se čak malo i plaši, a evo i zbog čega! 19:15 Vip 0
Alo/J.M. DENIZ IZABRALA JANJUŠA! U toku je glasanje u Beloj kući koje je sve ostavilo u šoku! 16:40 Vip 0
Alo/A.M. KARAMBOL U BELOJ KUĆI! Miljana zatekla Nenada sa ovom zadrugarkom, urlala iz sveg glasa! 13:49 Vip 3
Alo/A.M. BEBICA JE BOG! Zadrugari oduševljeni Kulićkinim dečkom, otkrili detalje o Nenadu koje su saznali! 13:22 Vip 2
Alo/Đ.M. DALILA VOLI DA JE PLJUJU I VREĐAJU! Miljana Kulić žestoko oplela po cimerki i ponizila je pred milionima, izgovorila ono što svi misle! 10:52 Vip 3
Pink/Alo/Đ.M. KONAČNO SAM SREĆNA! Oglasila se Marija Kulić nakon Miljaninog ulaska u Zadrugu, evo šta misli o Nenadu, a potkačila je i Zolu! 14:55 Vip 6
Alo/Đ.M. OTKRIVENO KO JE BOGATI DEČKO MILJANE KULIĆ! Nenad ima dvoje dece, nekretnine, bivšu ženu, a ovo je o njemu i dalje velika misterija! 14:32 Vip 6
Alo/A.M. NAMAZAN I PRAVI ZA NJU! Nenad ispričao situaciju sa Miljanom, Miki shvatio da su idealan par! 13:35 Vip 1
Alo/A.M. UMALO DA ME PRIVEDU KAO PROSTITUTKU! Isplivali novi skandalozni detalji Miljaninog izleta u Zagreb, umešan i njen dečko! 11:29 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26