Alo/K.G. INTRIGIRAJU GA Car dao svoj komentar o ljubavno trouglu, pa otkrio šta očekuje od njih, a onda popljuvao Dejana zbog ovoga 13:38 Vip 0
Alo/K.G. STRAHUJE DA MU SE NE VRATI? Zola pokušao ocrni Bebicu kod Miljane, ona ga branila iz sve snage 10:48 Vip 0
Alo/K.G. SKANDALOZNO Bebica priznao da mu Marija Kulić nije dala da zove majku, pa zgranuo sve 10:05 Vip 0
Alo/K.G. NE MOŽE DA JE OBUZDA Miljana besnela zbog sukoba sa Carem, pa lomila sve po pušionici, a onda nasrnula i na Bebicu 10:00 Vip 2
Alo/K.G. Miljana donela konačnu odluku, pa otkrila sa kime će biti u emotivnom odnosu i šokirala sve 09:37 Vip 1
Alo/K.G. ŠOK Bebica se pojavio na vratima Bele kuće, Miljana nije znala šta je snašlo, a Zola prebledeo 07:45 Vip 3
Alo/O.K. EKSKLUZIVNO Janjuš prvi put nakon bekstva iz Zadruge progovorio o odnosu Kulićeve i Macanovića: Bebica je vanserijski idiot, a Miljana je bolesna 07:30 Vip 1
Alo/K.G. PROLAZI KROZ PAKAO Miljana shvatila da Zola ne želi sa njom vezu, pa se rasula na komade i prolila gorke suze 07:15 Vip 0
Republika/Alo/J.J. NENAD JE VRŠIO TORTURU NAD BIVŠOM ŽENOM Rešila da progovori, pa otkrila ko je Bebica i da Miljanu takođe očekuje pakao 20:25 Vip 2
Alo/J.J. EVO GDE SE NALAZI BEBICA NAKON BEKSTVA Uslikan u gradu, vidno izbezumljen bez dinara (FOTO) 19:30 Vip 2
Alo/K.G. TO JE VANVREMENSKA LJUBAV Iva Grgurić žestoko oplela po Bebici, pa prokomentarisala Miljaninu i Zolinu vezu 11:02 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. BEBICA POBEGAO IZ ZADRUGE ZBOG MILJANE I ZOLE Nakon što je Kulićeva završila sa Zolom u krevetu, Nenad razvalio kapiju i napustio rijaliti 10:10 Vip 4
Alo/K.G. ZOLA I JA ĆEMO OSTATI CEO ŽIVOT ZAJEDNO Miljana pokušava da objasni Bebici da je između njih gotovo, on ne odustaje i preti napuštanjem rijalitija 09:15 Vip 1
Alo/K.G. MILJANA DONELA KONAČNU ODLUKU Kulićeva odabrala Zolu, pa ga poljubila u usta, pa odmah tražila od njega jednu stvar 08:42 Vip 1
Alo/K.G. PROMENILA PLOČU Miljana i Zola priznali jedno drugom sve, Kulićeva želi da se pomire, Bebica uleteo u radio 08:21 Vip 0
Alo/A.M. ISPUNJAVA MILJANI SVE ŽELJE Bebica joj oprostio sve, pa se brine o njoj kao nikada do sada, ne zanima ga čak ni Zola 20:12 Vip 1
Alo/K.G. NEVIĐENO Miljana i Bebica imali brutalan se*s, tresla se izolacija od njih, a Kulićeva u sred akcije proveravala gde je Zola (VIDEO +18) 08:38 Vip 3
Pink/Alo/A.M. NE ZANIMA ME ŠTA IMA AKO GA MILJANA VOLI Marija Kulić strogo osudila ponašanje svoje ćerke, pa javno podržala Nenada 21:04 Vip 3
Alo/A.J. OPROSTIO BI JOJ SVE Bebica bez reči legao pored Miljane bez obzira na prethodna dešavanja 19:55 Vip 0
Alo/A.M. BOLJE DA BUDEM SA NEKIM KO ME PAZI I MAZI Miljana progovorila o iznenadnom povratku Bebici, pa priznala šta je presudilo da se skloni od Zole 19:15 Vip 3
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26