''ČULI SMO DA SE DOSELJAVA'' Ceca kupila plac na Avali, pravi velelepnu vilu, isplivali detalji 17:20 Vip 0
"MOJA DRUGA MAJKA" Ceca Ražnatović slomljena zbog Marine, na dan godišnjice objavila emotivnu poruku 12:50 Vip 1
OVAKAV KADAR CECINE ZADNJICE JOŠ NISTE VIDELI! Ražnatovićeva se utegla u helanke, muškarcima popadale vilice (FOTO) 07:20 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ SE POVUKLA ZBOG ZDRAVLJA Na njeno mesto došla je ona, a li se sećate ostalih članova žirija Pinkovih zvezda pre 10 godina? 19:50 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ OPERISANA 8 SATI! Javile se komplikacije, ona se nije odvajala od pevačice! (FOTO) 19:15 Vip 0
"TO ME JE MNOGO KOŠTALO" Voditeljka Pinka otkrila da li je u sukobu sa Cecom Ražnatović, jedan detalj ih je odao 11:50 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ ĆUTAO 10 GODINA Prvi put je otkrio zašto je istetovirao ime tetke Lidije, a ne majke Cece 22:35 Vip 0
LIDIJA JE DOŠLA, ALI CECA NE! Poznato zašto je samo sestra pevačice bila na punoletstvu ćerke Saše Matića 08:07 Vip 0
GDE SU KARLEUŠA I CECA NA PROSLAVI SAŠE MATIĆA? Estrada na Tarinom 18. rođendanu, a najveće zvezde izostale! 22:00 Vip 0
STRAŠNI SUD MILENE KAČAVENDE! Oplela po Karleuši, Eni Čolić i Anđeli Đuričić: ''Glibava je i štrokava, kakva je ovo Rosalinda frizura?'' (VIDEO) 21:47 Vip 0
LIDIJA BEZ CECE NA ROĐENDANU SAŠINE ĆERKE! Pojavila se sa suprugom, sve oči uprte u nju! (FOTO) 21:10 Vip 0
CECA SAZNALA KAKVA JE ZAISTA NJENA SNAJKA BOGDANA Ljudi iz Titela otkrili pravu istinu: Moram da ti kažem... 12:35 Vip 0
''ISPALA JE PRAVI LAF, A NIJE TO MORALA'' Naša pevačica otkrila kako joj Ceca Ražnatović jednim potezom promenila život 18:20 Vip 0
USRED EMISIJE PALA KAO POKOŠENA! Dara Bubamara se srušila, Ceca Ražnatović hitno reagovala (VIDEO) 11:00 Vip 0
ZVEZDE GRANDA TEK POČELE, A VEĆ NASTAO HAOS Ceca Ražnatović otkrila detalje sa snimanja: "Svađaju se, a ja potpaljujem" 14:15 Vip 0
"ŠTA, BRE, HOĆEŠ VIŠE?! OSTAVI ME" Anastasija Ražnatović van sebe, Ceca otkrila šta se dešava u porodičnoj vili: "U panici sam" 11:50 Vip 0
MUK ISPRED STUDIJA NA KOŠUTNJAKU Ceca Ražnatović izustila ovo o Karleuši i Pinkovim zvezdama, šta joj bi da ovako reaguje? 18:20 Vip 0
BRUSHALTER VIRI NA SVE STRANE, GRUDI U PRVOM PLANU! Ceci Ražnatović se ocrtavaju obline, a muškarcima padaju vilice! (FOTO) 19:40 Vip 0
"BIO SAM JOJ NAJLOJALNIJI" Nekada kućni prijatelji, danas ni dobar dan: "Ceci želim sve najbolje, ali..." 18:36 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ PREKINULA KONCERT Direktno se obratila devojci iz publike i odbila njenu molbu! 13:47 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PUTIN IMA NOVU TAKTIKU! Švedska primetila nešto čudno - stiglo UPOZORENJE: "Viđamo ih svake nedelje" 10:29 Vesti 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 09:42 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06