"NISMO VIŠE U KONTAKTU!" Lidija konačno progovorila o Ceci, Arkanu i onome što je uradila za Anastasiju: "Mojoj sestri je zazvonio telefon, a onda..." 11:15 Vip 0
JEDINE FOTOGRAFIJE SA VENČANJA CECINOG BIVŠEG NA SEJŠELIMA Posle raskida sa pevačicom vratio se bivšoj, a onda je sudbina umešala prste! 16:45 Vip 0
LUNA ĐOGANI PRVI PUT OTKRILA KAKO JU JE CECA RAZOČARALA Živela je godinama u Ljutice Bogdana sa Ražnatovićima, Gagi i Anabela je povremeno obilazili, a sad priča ovako! 12:45 Vip 0
OVO JE CECIN BRAT KOJI JE BIO U VEZI SA NAŠOM PEVAČICOM Isplivala njihova zajednička fotografija, mnogi su zaboravili da je bio sa ovim poznatim damama! 08:00 Vip 0
CECA ODGOVORILA JOVANI JEREMIĆ Ovako je pevačica reagovala na teške reči koje je voditeljka uputila njenom sinu Veljku 14:40 Vip 0
"NE PROLAZI VIŠE KAO CECIN SIN, PA HOĆE DA BUDE MOJ FAN" Jovana Jeremić odgovorila Veljku Ražnatoviću, spomenula mu i oca, nastaće haos! 12:10 Vip 0
"OVO JE NAMEŠTALJKA" Ceca Ražnatović traži hitan razgovor sa čelnikom produkcije, poznat i razlog! 12:50 Vip 0
ŽIVOTU U TITELU JE DOŠAO KRAJ! Bogdana i Veljko Ražnatović napuštaju porodičnu kuću, ovo su detalji 14:30 Vip 0
"PEČENA SI DA BUDEŠ ZLA SVEKRVA" Razgovor Cece sa snajkom Bogdanom isplivao u javnost, evo šta joj je poručila pevačica (VIDEO) 08:00 Vip 0
''ŠTA ONA SELJANČURA ZNA?'' Atina Ferari otkrila kako Lukas ne podnosi Cecu, a evo zašto krije šta zapravo misli o Ražnatovićevoj (VIDEO) 19:20 Vip 1
NEMILOSRDNA ATINA FERARI! Otkrila kako je Lukas ogovarao Karleušu, Cecu, Milicu Pavlović, Senidu, Kseniju Pajčin, ali i bivšu ženu Sonju (VIDEO) 21:00 Vip 0
SANJA U CRNOM, A CECA U PRAVIM JESENJEM BOJAMA Obe u kombinacijama jednostavnim za kopiranje, ovi komadi stoje svakoj ženi 10:27
ZVALA JU JE U VILU NA DEDINJU, POZIV NIKAD NIJE PRIHVATILA Dragana posle toliko godina otkrila zašto nije otišla kod Cece: "Nisam htela da uđem..." 14:20 Vip 0
ŠTA ĆE REĆI CECA KAD VIDI SVOJU DESNU RUKU SA KARLEUŠOM? Kamere uhvatile Jelenu sa njom, pomirile su se! (FOTO) 21:20 Vip 0
CECA ČIM KROČI U TITEL ODMAH URADI JEDNU STVAR Komšije ne štede reči na Rodiće i Ražnatoviće, otkrili i previše 15:40 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ OPERISANA 8 SATI! Javile se komplikacije, ona se nije odvajala od pevačice! (FOTO) 14:00 Vip 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1