''ŠTA ONA SELJANČURA ZNA?'' Atina Ferari otkrila kako Lukas ne podnosi Cecu, a evo zašto krije šta zapravo misli o Ražnatovićevoj (VIDEO) 19:20 Vip 1
NEMILOSRDNA ATINA FERARI! Otkrila kako je Lukas ogovarao Karleušu, Cecu, Milicu Pavlović, Senidu, Kseniju Pajčin, ali i bivšu ženu Sonju (VIDEO) 21:00 Vip 0
SANJA U CRNOM, A CECA U PRAVIM JESENJEM BOJAMA Obe u kombinacijama jednostavnim za kopiranje, ovi komadi stoje svakoj ženi 10:27
ZVALA JU JE U VILU NA DEDINJU, POZIV NIKAD NIJE PRIHVATILA Dragana posle toliko godina otkrila zašto nije otišla kod Cece: "Nisam htela da uđem..." 14:20 Vip 0
ŠTA ĆE REĆI CECA KAD VIDI SVOJU DESNU RUKU SA KARLEUŠOM? Kamere uhvatile Jelenu sa njom, pomirile su se! (FOTO) 21:20 Vip 0
CECA ČIM KROČI U TITEL ODMAH URADI JEDNU STVAR Komšije ne štede reči na Rodiće i Ražnatoviće, otkrili i previše 15:40 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ OPERISANA 8 SATI! Javile se komplikacije, ona se nije odvajala od pevačice! (FOTO) 14:00 Vip 0
CECA OPKOLJENA SA SVIH STRANA Ražnatovićeva napravila haos na proslavi punoletstva, sin Viki Miljković joj pao u zagrljaj (VIDEO) 09:05 Vip 0
SVE JE STALO KADA SE ONA POJAVILA Ceca napravila kolaps na proslavi kod Viki Miljković, ovakva je stigla kod kumova (VIDEO) 20:30 Vip 0
"NEMOJ DA SE LJUTIŠ, ALI..." Pevačica usred emisije Ceci spomenula Jelenu Karleušu, o njenoj reakciji bruji javnost! 17:00 Vip 0
CECINA SESTRA NA VISOKOJ FUNKCIJI Niko nije znao čime se bavi Lidija Ocokoljić, sve se saznalo, zaposlena je u ovom preduzeću! 15:00 Vip 0
30 GODINA OD PRIČE O UKRADENOJ OGRLICI NA CECINU KUĆNU ADRESU STIGLO JE OVO! Pevačica iznenađena prizorom 15:24 Vip 0
"ŠTA, BRE, HOĆEŠ VIŠE?! OSTAVI ME" Anastasija Ražnatović van sebe, Ceca otkrila šta se dešava u porodičnoj vili: "U panici sam" 14:40 Vip 0
SLOBA RADANOVIĆ POSLE TOLIKO GODINA OTKRIO ISTINU O VEZI SA CECOM RAŽNATOVIĆ Zbog jedne stvari se najviše kaje 16:45 Vip 0
"SAD BI TE MOJ MUŽ IZUO I LIZAO TI PRST PO PRST" Skandal u emisiji u kojoj su Goca Tržan i Ceca Ražnatović, palo priznanje! 15:30 Vip 0
JELENA KARLEUŠA VS CECA RAŽNATOVIĆ! Dugogodišnji saradnik obe morao da bira: ''Baš je tvroglava''(VIDEO) 21:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46