Srbijadanas/Alo/N.S. GRUJINU SESTRU UDARIO AUTO Bivši zadrugar potresen poslao poruku: Izdrži, jaka si ti 11:15 Vip 0
Alo/N.S. GRUJU GAĐALI CIGLOM NA ULICI? Oglasio se bivši zadrugar, pa otkrio o čemu je reč 18:10 Vip 1
Alo/Nina Denda SRAMOTA ME JE ŠTO SAM BILA SA GRUJOM! Mima Šarac za Alo! o vezi sa oženjenim pevačem 17:46 Vip 0
Alo/Nina Denda ON NIJE POZNAT, NEGO PREPOZNATLJIV! DOSTA TAKVIH SAM ISPRATILA Dušica Jakovljević za Alo! o Grujinom bahatom ponašanju u emisiji 15:30 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. ISPLIVAO SNIMAK TAJNOG RAZGOVORA Gruja i Mima mislili da su bubice isključene, otkrili apsolutno sve, spominje se i kokain! 13:00 Vip 0
Alo/Đ.M. GRUJA JAVNO PRIZNAO KOLIKO JE VOLI DEJANA Bivši zadrugar raskinkao Dragojevića u programu uživo i otkrio njegov pakleni plan 09:10 Vip 1
Alo/Đ.M. NIJE VREDNA ŽRTVE Gruja u emisiji uživo ponizio ljubavnicu i priznao gorku istinu, a njena reakcija je začudila i voditeljku 07:51 Vip 2
Alo/Đ.M. PRVI PUT OČI U OČI! Nikola Grujić spreman da javno raskrinka svoju bivšu ljubavnicu Mimu nakon što je čuo stvari o njoj, a evo i kada 20:40 Vip 0
Alo/N.D. MOJA BIVŠA ŽENA JE JEDNA GOSPOĐETINA I LAF! Nikola Grujić ogolio dušu, pa progovorio o ljubavnici: Stidim se (VIDEO) 22:50 Vip 1
Alo/N.S. GRUJA SE IPAK VRAĆA ŽENI? Mima pala u zaborav, a onda je prokomentarisao ljubav Karića i Jovane 19:30 Vip 1
N. D. STIDIM SE VEZE SA MIMOM! Nikola Grujić otvorio dušu za Rijaliti plus i javno obelodanio šta je sve saznao o bivšoj ljubavnici (VIDEO) 07:00 Vip 6
Kurir/Alo/A.J. POLILA GA PIĆEM Gruja se ljubio sa drugom devojkom, Mima poludela, pa uradila ovo 16:32 Vip 0
Alo TRAŽIĆU ŽENI DA MI OPROSTI Nikola Grujić ogolio dušu nakon izbacivanja i potpuno se slomio pred kamerama (VIDEO) 01:43 Vip 0
Alo SKANDAL USRED EMISIJE UŽIVO Nikola Grujić krenuo na Dušicu Jakovljević, voditeljka pretrnula od straha 23:46 Vip 0
Alo SNAJKA VIŠE NIJE U NAŠOJ KUĆI Otac Nikole Grujića obelodanio potpuno nove detalje (VIDEO) 23:29 Vip 0
Alo/N.S. BIVŠOJ LJUBAVNICI GURAO GLAVU U WC ŠOLJU Isplivali šokantni detalji o Gruji, a evo šta je on rekao na sve to 11:36 Vip 0
Alo/N.S. ŠOKANTNO OTKRIĆE Mima napravila pravi haos, rekla je da nikada više neće biti sa Grujom, a onda je pevač doživeo pomračenje 09:25 Vip 0
Alo/N.S. PRIČAŠ DA JE VOLIŠ, A NAZIVAŠ JE KU**ETINOM Gruja pokušao da opravda svoje postupke, Karić ga ovim pitanjem uništio 18:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0