OTAC JOVANE JEREMIĆ OTKRIO ŠTA ZAMERA ĆERKI Ne voli kada priča o ovoj temi, njegove reči potpuno dotukle voditeljku, završila u suzama 11:25 Vip 0
RODILA SAM VANZEMALJCA Ovako su poznati roditelji Angeline Topić govorili o mladoj atletičarki: Na kraju uvek istera svoje 15:20 Vip 0
EVO NA KOLIKO NOVCA MOGU DA RAČUNAJU RODITELJI OD 1. NOVEMBRA Šta donose izmene Zakona o podršci porodici sa decom 06:00 BIZ 0
RODITELJI IZ PAKLA SE IŽIVLJAVALI NAD DETETOM! Bolesnog sina držali u improvizovanom kavezu, mališan pronađen prekriven izmetom! 10:37 Vesti 0
ANĐELA ŠPARAVALO ZAVRŠILA NA INFUZIJI Roditelji joj prete, drama se nastavlja, ona moli za pomoć: Boli me, ne mogu da jedem 18:20 Vip 0
KOGA BRIGA ŠTA MISLE, NE PLAĆAJU MI RAČUNE! Tanja Savić žestoko o roditeljima svog 11 godina mlađeg dečka 09:28 Vip 0
NJENI RODITELJI BI ME UBILI Ša brutalno o porodici Mione Jovanović: Svim silama pokušavaju da nas razdvoje 08:40 Vip 0
NIKO ME NIJE ISPRATIO IZ KUĆE Miona otkrila nepoznate detalje sukoba sa roditeljima, njena majka uradila nešto potpuno neočekivano nakon svađe 07:20 Vip 0
MIONA ZVANIČNO NAPUSTILA PORODIČNU KUĆU Nakon svađe otišla iz Kragujevca, otkriveno gde se sada nalazi 12:40 Vip 0
OTAC MI JE ZAVRŠIO U BOLNICI, MAJKA U POLICIJI Matoru sačekale šok vesti po izlasku iz Elite, za Alo! otkrila detalje drame 14:00 Vip 0
OVAKO JE PROTEKAO MIONIN SUSRET SA RODITELJIMA NAKON JAVNE SVAĐE Priznala šta je morala da gleda, ovako su pokušali da je odvrate od Ša! 13:15 Vip 0
SVE RADE ZBOG MEDIJSKE PAŽNJE! Anđela Šparavalo urnisala roditelje, evo šta je njena majka uradila! 12:50 Vip 0
CECI OVAJ IZBOR OTAC NIKADA NIJE OPROSTIO Pevačica je samo jednom o tome progovorila javno 10:00 Vip 0
MALOLETNI BRAT ANĐELE ŠPARAVALO OTIŠAO OD KUĆE Zadrugarka se oglasila nakon napuštanja Elite, evo kakva je situacija u porodici 21:00 Vip 0
MAMA, MENI JE DOSADNO Stručnjaci savetuju kako deca treba da pronađu svoja interesovanja, pomozite im na ovaj način 16:51
ANĐELA ŠPARAVALO IZAŠLA IZ ELITE, PA DOŽIVELA ŠOK! Roditelji je se odrekli, ona u suzama čekala ko će doći po nju! 08:03 Vip 0
KRADEMO ŽENAMA MUŽEVE I OSTAVLJAMO DECU BEZ RODITELJA ŽEna Ognjena Amidžića na meti jezivih uvreda, hitno odreagovala 11:50 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 09:42 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06