"STALNO MI SE VRAĆA LOŠ OSEĆAJ, TO JE PAKAO" Breskvica brutalno iskrena, otkrila nešto o čemu je godinama ćutala! 20:20 Vip 0
ŠOK U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU! Dete obavilo nuždu u bašti poslastičarnice, a tata skupio fekalije i ostavio na STOLU! KONOBARICA ZGROŽENA! 11:11 Vesti 0
"DA ZNAM KO JE..." Mladić potrčao za starijim parom kada su izašli iz apoteke na Karaburmi: To su moji roditelji kojima si se obratio 09:58 Vesti 2
PRESTANITE OVO DA RADITE Roditelji na 1 način uništavaju samopouzdanje svog deteta, pa se posle čude što su nesposobni 21:02
MOGU DA UMREM, TO JE NENADOKNADIV GUBITAK Andrija Milošević progovorio o bolnoj temi: "Praznina i nedostatak me čekaju iza svakog ćoška..." 17:00 Vip 0
RODITELJE DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NIKADA NISTE VIDELI Voditeljka ih pokazala prvi put, preslikana je majka! 14:50 Vip 0
OVA DEVOJKA JE UBILA RODITELJE, PA 4 GODINE ŽIVELA SA NJIHOVIM LEŠEVIMA Tela su našli u vrećama za spavanje, otkriveno šta im je radila 21:54 Vesti 0
NAŠE MAME SU BILE U PRAVU Odgajale su nas na 10 načina, zbog njih deca nisu bila razmažena derišta 20:35
UHAPŠENI RODITELJI IZ SRBIJE KOJI SU UKRALI BEBU IZ PORODILIŠTA! Pronađeni u Amsterdamu, evo u kakvom stanju je dete 20:59 Hronika 0
RODITELJI, U TOKU SU PRIJAVE ZA NOVČANU POMOĆ Novac za one koji imaju trojke, četvorke, petorke, šestorke i duple blizance 08:53 BIZ 0
BLAGO NJIHOVIM MAJKAMA Najbolja deca se rađaju u ova 4 horoskopska znaka, uvek slušaju roditelje 22:02
U TOKU PRIJAVA ZA DOBIJANJE NOVČANE POMOĆI: Evo koja grupa građana može da se prijavi i šta je potrebno od dokumentacije! 11:38 BIZ 0
ĐAKE PREVOZE MRTVI PIJANI, AUTOBUSE PALE NA KABLOVE! Aleksandar Seničić posavetovao roditelje - sve u vezi đačkih ekskurzija! 08:43 Vesti 0
FBI U BEOGRADU SASLUŠAO RODITELJE DAVIDA KNEŽEVIĆA: Otkrili šta su istražitelji našli kod njega kada je ušao u Srbiju! 16:42 Hronika 0
EVO ŠTA JOVANI JEREMIĆ RODITELJI ZAMERAJU! Njihove reči potpuno dotukle voditeljku, završila u suzama! 06:30 Vip 0
RODITELJI BRUTALNO UBILI DVOJE DECE, PA IH SPALILI! Psi tragači otkrili fragmente KOSTIJU u dvorištu porodične kuće, HOROR! 08:17 Vesti 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26