Alo/A.M. OCRNIO JE ZA SVA VREMENA! Đedović otkrio Milici i Mensuru da Ana ima gole slike, pa je brutalno isprozivao! 19:19 Vip 0
Alo/K.G. ŠOK! Ana Jovanović žestoko oplela po bivšem dečku, pa progovorila o golim slikama, sada je jasno zašto strahuje! 10:40 Vip 0
Alo/K.G. ON MI NAPOLJU PRAVI HAOS! Ana u strahu zbog bivšeg dečka, zadrugari je sprečavali da pobegne! 08:33 Vip 0
Alo/A.M. ČEGA SE TOLIKO PLAŠI?! Ana Jovanović spremna da plati 50.000 evra samo da ga ne vidi: Upropastila sam život dok sam bila sa njim! 10:45 Vip 0
Alo/A.M. KARMA JE K*ČKA! Dalila presrećna nakon raskrinkavanja Ane jovanović: Ko sa decom leže, up*šan se budi! 07:25 Vip 1
Alo/K.G. BIVŠI JOJ ZAPEČATIO SUDBINU! Ana Jovanović u strahu, plaši se da večeras ne isplivaju još neki detalji iz njene skandalozne prošlosti! 20:53 Vip 0
Alo/K.G. NAJVEĆA LJUBAV NA BALKANU SE UGASILA! Car otvorio dušu o odnosu sa Dalilom i Anom, pa otkrio da li postoji šansa da se pomiri sa Dragojevićkom 19:17 Vip 0
Alo/Đ.M. SHVATILA KAKAV JE ČOVEK! Dalila slomljena ne može da dođe sebi nakon ovog Filipovog poteza, zadrugarka je definitivno donela odluku! 09:10 Vip 0
Alo/J.J. NE PREZA NI OD ČEGA! Car posetio krevet Ane Jovanović, zatim je pao poljubac! (VIDEO) 19:55 Vip 0
Alo/N.D. ANA KRE*NULA DRUGARIČINOG MUŽA! Isplivali skandalozni detalji iz prošlosti mlade zadrugarke, imala je aferu sa ovim čovekom, a tu nije kraj! 07:30 Vip 0
Republika/Alo/K.G. ISPLAVALE FOTKE NJIHOVOG HAPŠENJA! Ana Jovanović i njen bivši uhapšeni zbog droge, on je raskrinkao, pa izneo sve detalje njene skandalozne prošlosti! 13:10 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. DA HOĆU SA DALILOM BI SE POMIRIO ZA PET MINUTA! Car ubeđen da Dalilu može da vrti oko malog prsta, a onda šokirao izjavom o Ani! 11:21 Vip 0
Alo/K.G. BEZ STIDA I SRAMA! Filip Car izgovorio skandaloznu rečenicu o Dalili koja će dodatno navući bes javnosti 08:47 Vip 0
Alo/Đ.M. DALILA NA APARATIMA! Filip Car ljubio Anu naočigled svih prisutnih, ne krije emocije, obnovili romansu! 08:25 Vip 1
Alo/Đ.M. UVREDA MI JE KADA MI KAŽU DA ME ON VOLI! Dalila ne može da veruje šta ju je snašlo, besna osula paljbu po Ani i Filipu i javno izgovorila ove reči! 07:39 Vip 0
Alo/Đ.M. POTPUNI PREOKRET! Ona je sinoć zauvek napustila Zadruga 5, cimeri ostali u šoku nakon proglašenja! 07:09 Vip 1
Alo/K.G. STIŽE JE KAJANJE! Monika potpuno slomljena plakala na sav glas ispred izolacije, pa samo kratko poručila ovo! 19:36 Vip 0
Alo/A.M. ANA ILI DALILA?! Evo koga je Filip Car izabrao i u čiji se krevet jutros uvukao! 13:19 Vip 1
Alo/A.M. TOTALNI PREOKRET! Dejan sa rezervom komentarisao Filipa Cara, pa zauzeo stav zaštitnika Ane Jovanović! 22:59 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21