Alo/J.J. ON TE ISTROŠI KAO KRPU Lepi Mića sasuo istinu Ani Jovanović u lice, zadrugarka na sve načine pokušala da se opravda 16:18 Vip 0
Alo/K.G. TEK SMO POPRIČALI, IMAMO OKEJ ODNOS Ana Jovanović otkrila da li će sada dati novu šansu Caru, pa šokirala sve svojim priznanjem 12:37 Vip 3
Alo/N.D. ANA POKRALA BIVŠEG, PA POBEGLA U RIJALITI Otkrivamo skandalozne detalje iz burnog života kontroverzne zadrugarke 07:30 Vip 0
Alo/K.G. CAR RASKRINKAO DEJANA! Zadrugari ubeđeni da je Dragojević sa Aleks ušao u vezu iz inata, nisu ga štedeli! 11:23 Vip 0
Alo/Đ.M. SKLOPLJEN PAKLENI PLAN PROTIV MILJANE! Kulićeva ni ne sluti kakva brutalna osveta joj se sprema večeras, umešani ovi zadrugari! 14:01 Vip 0
Alo/K.G. JA SAM IDIOT, A TI MONSTRUM! Gruja saznao da je Mima prevarila bivšeg sa drugom, nastao opšti haos na imanju! 11:18 Vip 0
Alo/N.D. ANA DILOVALA DROGU SA SVOJIM DEČKOM! Otkrivamo kriminalnu prošlost kontroverzne zadrugarke! 07:00 Vip 0
Alo/A.M. PRIZOR KOJI MUŠKARCIMA ODUZIMA DAH! Skinule se zadrugarke, neće vam biti dobro od ovog kadra! (FOTO/VIDEO) 16:18 Vip 0
Alo/A.J. ZADRUGARI OSULI PALJBU JEDNI PO DRUGIMA! Zola otkrio kako je njegova bivša devojka varala narod! 18:58 Vip 0
Alo/Đ.M. SAZNALA DA JE CAR IMAO S*KS SA ANOM! Dalila doživela nervni slom, izneli sav prljav veš iz veze, nikad brutalnija svađa Filipa i Mujićeve! 09:42 Vip 3
Alo/K.G. ZAKUVALO SE NA SAMOM POČETKU! Mihić ušao u žestoki sukob sa Anom, pljuštale psovke i uvrede! 22:42 Vip 0
Alo/K.G. HOĆE DA GA OSVESTI! Ana na sve načine pokušala da objasni Gruji da treba da se kloni Mime, a njegova rekacija je šokantna! 20:40 Vip 1
Alo/A.M. ANA NA UDARU ZBOG GOLIH FOTOGRAFIJA! Jovanovićeva na stubu srama, cimerke nemaju milosti! 10:04 Vip 0
Alo/J.J. POVREDILO ME JE TO ŠTO SI MI TI URADILA! Ana Jovanović sasula Viki sve u lice, usledilo pomirenje! 20:25 Vip 0
Alo/A.M. ŠTO SE TIČE MORALA ISTE SMO, MOŽDA STE ČAK I GORE OD MENE! Rat Marijane i Viki ne prestaje, pljušte uvrede na sve strane! 19:05 Vip 1
Alo/J.J. OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Mihić sumnja da mu je Ana Jovanović ukrala hranu, Osmakčić ga podržao! 20:28 Vip 0
Alo/K.G. TI SI MACA DISKRECIJA SA ALI EKSPRESA! Milica i Ana u brutalnom sukobu, popljuvale jedna drugu najstrašnije, letelo perje na sve strane! 11:44 Vip 1
Alo/K.G. ŠOK! Milica slomljena priznala Marijani da joj Mina ne predstavlja pretnju, da više strahuje od Ane! 10:20 Vip 0
Alo/A.M. RAT U BELOJ KUĆI! Mihić u sukobu sa zadrugarkama, Ana mu najavila tužbu, pa otkrila zbog čega je pravila haos! 07:46 Vip 0
Alo/A.M. BEŽI IZ ZADRUGE! Lomi i kasapi se, cimeri pokušavaju da je smire, poludela kad je saznala ovo! (VIDEO) 19:57 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 1