Alo/Đ.M. JANJUŠ STAVLJEN NA STUB SRAMA! Cimeri nemilosrdni prema zadrugaru, opasno mu zamerili ove stvari, on pobesneo i žestoko im odbrusio! 13:45 Vip 0
Alo/K.G. NEZAPAMĆENI HAOS, TUČA BIVŠIH SUPARNICA! Viki nasrnula na Marijanu preko stola, obezbeđenje odmah uletelo, nije moglo da je zaustavi! 20:41 Vip 1
Alo/I.G. MIĆA TRAŽI POLIGRAF! Pevač šokirao izjavom: Moliću je na kolenima da mi oprosti! 16:49 Vip 1
Alo/K.G. ONA KORISTI SITUACIJU! Viki progovorila o brutalnoj svađi sa Markom, a za glavnog krivca navela je nju! 10:29 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. MARIJANINA PORODICA TUŽI OVOG ZADRUGARA! Oglasila se Zonjićkina majka nakon što je optužena da je promiskuitetna, a njena braća će napraviti haos! 21:49 Vip 0
Alo/D.S. KAŽNJENA HITNOM ODLUKOM PRODUKCIJE Marijana Zonjić sankcionisana zbog agresivnog ponašanja! 16:15 Vip 1
Alo/K.G. OVO SE ČEKALO! Krle konačno priznao sa kojom cimerkom je bio intiman, sve ostavio u šoku kada je otkrio njeno ime! 16:04 Vip 0
Pink.rs/Alo/K.G. NE POVEZUJU MENE S NJIMA, VEĆ SE ONE POVEZUJU SA MNOM Lukas progovorio o Maci Diskreciji i Marijani Zonjić, pa otkrio da li je zaljubljen! 19:00 Vip 0
Alo/I.G. UDARILA GA U NAJBOLNIJU TAČKU! Marijana Zonjić i Janjuš razgovarali su o njihovom odnosu, a onda je na jedno pitanje zadrugar pobesneo! 12:54 Vip 0
Alo/K.G. LETELO SVE PO KUĆI Tari pala roletna gađala, polivala, lomila sve, obezbeđenje nije moglo da je zadrži! 09:05 Vip 0
Alo/K.G. SKANDALOZNO! Dalila zatekla Dejana kako spava između ove dve zadrugarke, a ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao! 23:00 Vip 0
Alo/K.G. IZNENADIO SVE! Dejan upao dok su se tuširale Viki i Marijana, pa za Novu godinu najavio neviđeni spektakl! 20:39 Vip 0
Alo/K.G. SVE PRISNIJI Dejan i Marijana ne kriju koliko jedno drugom prijaju, nakon češkanja, palo i držanje za ruke! 08:10 Vip 0
Alo/K.G. KUPILE GA NEŽNIM REČIMA Nakon što je tražio papire za razvod Dejan ne gubi vreme, bacio se u akciju sa Marijanom! 10:25 Vip 0
Alo/D.S. TO JE TO, SAD JE PRIZNAO! Dejan konačno otkrio da gaji simpatije prema Marijani, evo šta je tražio od zadrugara! 23:59 Vip 0
Alo.rs/D. I. DEKI PREBOLEO DALILU, PA ZASKOČIO ZADRUGARKU Dragojević pred ženom mazio Nevenu! (VIDEO) 08:15 Vip 1
Alo/I.G. OPROSTILE JEDNA DRUGOJ UVREDE, PA ZAJEDNO PLAKALE! Na potresan razgovor Viktorije i Marijane niko neće ostati imun! 18:57 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. PUKLA JE, NE MOŽEMO DA GLEDAMO! Oglasila se baka Viktorije Mitrović nakon unukinog nervnog sloma i spominjanja jezivog silovanja u crkvi! 22:16 Vip 0
Alo/Đ.M. HAOS U RIJALITIJU! Viktorija se krvnički zaletela na Zonjićevu, Marijana joj spomenula silovanje u crkvi i ćerkicu! 20:33 Vip 0
Alo/Đ.M. IMAM TVOJE PO*NO KLIPOVE! Tara Simov iznela skandalozne optužbe na račun Marijane Zonjić, spominju se orgije, zadrugari zanemeli! 18:46 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
OGLASIO SE KADIROV NAKON NAPADA NA PRESTONICU ČEČENIJE Evo kakvu osvetu sprema za Ukrajinu 12:43 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 12:51 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42