Pink/Alo/I.G. VIKTORIJA NIJE DOBRODOŠLA U NAŠOJ KUĆI! Oglasio se Markov brat nakon što se zadrugar poljubio sa Marijanom Zonjić! 07:20 Vip 3
Alo/Đ.M. KIPTI OD BESA! Viktorija ne može da dođe sebi nakon pomirenja Marka i Marijane, zadrugarka se sprema da im zagorča život! 14:07 Vip 0
Blic/Alo/K.S. SA DEJANOM JE ZBOG NOVCA, ČEKAJU JE DUGOVI DO GUŠE! Drugarica Aleksandre Nikolić rešila da otkrije pravu istinu o njihovom odnosu, napokon pale maske 12:03 Vip 2
Alo/K.S. PALO PRIZNANJE, DEJAN PREVARIO ALEKS!? Marijana rešila sve da otkrije, Marko ostao u šoku (VIDEO) 10:40 Vip 0
Alo/K.S. PALO POMIRENJE! Marko i Marijana u zanosu, sve prštalo od strasti, poljupci odzvanjali Belom kućom (FOTO) 09:11 Vip 0
Pink/Alo/K.G. MAJKA MARIJANE ZONJIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM! Razotkrila sopstvenu ćerku da li igra rijaliti ili se stvarno zaljubila! 21:32 Vip 0
Alo/K.G. ISPADAŠ SMEŠNA! Marijana na sve načine pokušavala da ubedi Marka da joj se samo on sviđa, Osmakčić joj uputio konkretno pitanje za Dejana i Janjuša! 20:30 Vip 0
Alo/K.G. TREŠĆE SE ZIDOVI BELE KUĆE! Marijana otkrila da neće prepustiti Marka Viki: Boriću se za njega! 18:59 Vip 0
Alo/K.G. ŽESTOKO POPLJUVAO BIVŠU ŽENU I NJENOG DEČKA! Dejan surovo o svađama Dalile i Cara, pa otkrio kada će se on umešati u njihov odnos: Posoliću ja to! 15:18 Vip 0
Alo/K.S. BIĆEMO ZAJEDNO, OBEĆAO MI JE! Marijana otkrila sve detalje, Viktorija će se razbesneti kad čuje za ovo! 14:57 Vip 0
Alo/K.S. DRAMA SE NASTAVLJA! Marijana brutalno napala Viki, pljuštale provokacije, pretnje i gnusne uvrede (VIDEO) 11:42 Vip 0
Alo/K.G. DEFINITIVNO KRAJ! Viki shvatila da Marko želi da ima dve devojke, pa stavila tačku na njihov odnos: Mi smo završili! 17:58 Vip 0
Alo/Đ.M. ISPLIVALA ISTINA NA VIDELO! Otkriveno šta je sve Marko radio Marijani u toku žurke, Viktorija tek sada ima da napravi haos! 14:03 Vip 0
Alo/Đ.M. SAZNALA DA JE MARKO POLJUBIO MARIJANU! Viktorija napravila haos u Beloj kući, obezbeđenje nije moglo da zaustavi razjarenu zadrugarku! 10:46 Vip 0
Alo/K.G. HAOS ZA CRNIM STOLOM! Marijana razotkrila Anu šta radi Anđelu iza leđa, posle ovoga više ništa neće biti isto! 14:00 Vip 0
Alo/K.G. UVERTIRA ZA HAOS! Dalila čula šta je Car dobacivao Marijani, pa napravila opšti rusvaj! 21:49 Vip 0
Alo/K.G. TEŠKE REČI! Janjuš bez zadrške brutalno ponizio Marijanu, ona mu kratko i jasno poručila ovo! 10:48 Vip 0
Alo/K.G. NA STUBU SRAMA! Mića dotukao Marijanu Zonjić, nabrojao sve njene rijaliti afere, pa je ponizio kao niko do sad! 18:40 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/K. S. NEPRIJATNO MI JE! Oglasio se poznati pevač nakon što je Viki Mitrović obelodanila da su imali se*sualne odnose, skandal dobija novi epilog! 14:20 Vip 1
Alo/Đ.M. IMALA SAM SE*S SA NJIM LETOS! Viktorija javno obelodanila skandaloznu aferu sa ovim poznatim pevačem, haos u najavi, a umešana je i ona! 08:48 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
„PRETHODNI VLASNIK JE U TOJ KUĆI IZVRŠIO SAMOUBISTVO, OBESIO SE..." Komšija otkrio jezive detalje o mestu zločina u Čačku 13:31 Hronika 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35