Naj žena.rs "ON SE VIĐA SA NJOM" Devojka je otkrila da je u "čudnoj situaciji" , srela ga je na neobičnom mestu, a nadala se da ga nikada više neće videti! 15:23
Naj žena.rs NAJNOVIJOM TETOVAŽOM JE ŠOKIRALA ROĐENU ĆERKU Odmah je znala o čemu je reč, a mnogi su saglasni da je sada otišla predaleko! 10:58
Naj žena.rs BAKA (64) IZGLEDA KAO SESTRA SVOJOJ UNUCI Viđa se sa mnogo mlađim muškarcem, a otkrila je da svako može da uspori proces starenja! 13:25
Naj žena.rs TRI GODINE JE JEO SAMO SIROVO MESO I JAJA Ovo se desilo njegovom organizmu, a otkrio je i da li planira da nastavi sa čudnom ishranom! 12:31
Naj žena.rs "ONA JE MNOGO BOLJA OD MOJE SUPRUGE": Otkrili su razloge prevare, a u sve su uključeni bivši partneri! 22:47
Naj žena.rs "DOBILA SAM RAK ZAHVALJUJUĆI IMPALNTIMA" Sada ova žena samo želi da podeli svoju priču i pošalje upozorenje! 14:55
Naj žena.rs TATJANA JE PREŽIVELA HOROR Ćerka joj se izgubila, smrzavala se na - 11 stepeni, a evo kako je preživela! 13:07
Naj žena.rs 31-GODIŠNJI MUŠKARAC JE POZVAO 89-GODIŠNJU KOMŠINICU DA ŽIVI SA NJIM Iznenadićete se kada budete čuli šta je glavni razlog! 11:28
Naj žena..rs BAKA JE CELU UŠTEĐEVINU DALA NA UNUKINO VENČANJE Ona joj je priredila nešto užasno, a nećete verovati kako se sve završilo! 12:31
Naj žena.rs BILA MUŠKARAC PA POSTALA ŽENA Sad misli da pripada svetu životinja i tako se ponaša! 12:00
Naj žena.rs "MISLIM DA ME PRATE" Žena je otkrila novu taktiku uhođenja na društvenim mrežama i sada su SVI uplašeni! 10:01
Naj žena.rs BILA JE NA IVICI OČAJA JER JE PUNILA 30 "Svet je nepravedan prema ženama koje stare" govorila je misica koja je oduzela sebi život! 20:35
Naj žena.rs "KO BI TEBE SILOVAO PRIKAZO" Katarina iz Beograda je preživela zlostavljanje, a umesto podrške dobila gnusne komentare na račun izgleda! 18:36
Naj žena.rs NINA IMA SAMO 13 GODINA Svake nedelje je stavljaju na vagu, kako bi se uverili da ne dobija na kilaži, a evo šta kaže komšinica! 16:31
Naj žena.rs NA ULTRAZVUKU JE SAZNALA NEŠTO JEZIVO Trudna žena je tada imala samo 18 GODINA i nikakvu podršku porodice, a evo kako sada živi! 21:11
Nja žena.rs ČULA JE NAJSTRAŠNIJU STVAR KOJU JEDNA MAJKA MOŽE DA ČUJE Polila ga je ključalom vodom i to je odredilo njenu sudbinu! 09:45
Naj žena.rs STRAVIČNA PRIČA OD KOJE ZASTAJE DAH Posle više od dve decenije utvrđeno je da nije kriva, a zbog ovoga je najbolje godine provela iza rešetaka! 10:40
ISPOVEST BIVŠE ČASNE SESTRE JE UZDRMALA JAVNOST Zbog "sramote" da poseti lekara i uradi pregled, sklopila je svoje oči zauvek 14:19
Naj žena.rs SAMO JOJ JE DALA MALO MESA Ovu ženu je osudila čitava internet zajednica i sada se gorko kaje! 19:57
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26