Naj žena.rs ZBOG LJUBOMORE JE DRUGA ŽENA ŽIVU ZAPALILA Srpkinja je preživela 200 operacija, koža joj je otpadala sa prstiju, a evo kako izgleda danas (FOTO)! 12:53
Naj žena.rs BOLJE DA JE ĆUTAO Muž tvrdi da je ona kriva zato što je prevario, ali to ni blizu nije ono najgore! 22:15
Naj žena.rs IZMEĐU NJIH JE 27 GODINA RAZLIKE Tvrde da se obožavaju, ali ih ljudi stalno napadaju! 21:55
Naj žena.rs "SAD SAM POPUT DIVLJE ZVERI I NE UMIVAM SE" Kameron Dijaz se povukla iz javnosti i ne prestaje da šokira! 21:00
Naj žena.rs NAPUSTILA POSAO DA BI PUTOVALA KROZ VREME Ona nije obična domaćica, a mnoge će iznervirati njeni stavovi! 19:24
Naj žena.rs "STIDELA SAM SE DA PRIČAM O SRAMOTNIM SIMPTOMIMA" Ova žena sada upozorava sve da ne naprave istu grešku! 18:15
Naj žena.rs SAZNAO JE DA NJEGOVA ĆERKA MALTRETIRA DECU U ŠKOLI Želeo je da je nauči lekciju i uradio je nešto neverovatno! 11:00
Naj žena.rs OVA ŽENA JE MEDICINSKO ČUDO Aparati su je održavali u životu, lekari su ih isključili, a evo šta se onda dogodilo! 18:30
Nja žena.rs MEDICINSKE SESTRE SU BILE ISKRNE Ovo su poslednje reči ljudi na samrtničkoj postelji! 13:45
Naj žena.rs ČETIRI PRIJATELJA I OBEĆANJE Jedan je otišao u SRBIJU, trebalo je da se sastanu nakon 25 godina, a onda ih je na klupi sačekala poruka! 20:28
Naj žena.rs DOBILA JE POSAO SLUŽAVKE U KUĆI BOGATE STARICE Oduzele su joj se noge kad je videla jednu fotografiju! 19:58
Naj žena.rs MAMA IMA 32 GODINE I DVE TINEJDŽERKE "Rodila sam ih sa 19, govorili su mi da sam sebi uništila život"! 18:05
Naj žena.rs NE VOLITE ŠKRTICE? Hana je podelila priču o dečku koji bi pobedio i najveću ciciju koju poznajete! 16:02
Naj žena.rs "MOJA 19-GODIŠNJA ČERKA JE UMRLA OD SINDROMA TOKSIČNOG ŠOKA" Ova majka sada želi svima da pošalje poruku upozorenja! 14:03
Naj žena.rs U SRBIJI IH ZLOUPOTREBLJAVAMO I GUTAMO BEZ SAGLASNOSTI LEKARA On tvrdi da je zbog ovih lekova ostao nepokretan! 21:02
Naj žena.rs U POZNIM GODINAMA KAO TINEJDŽERKA Anđela je sve učinila za 45 godina mlađeg dečka, a suma koju je na njega potrošila je basnoslovna! 20:03
Naj žena.rs SAN SVAKE ŽENE, NJOJ JE BIO NOĆNA MORA Greškom se probudila sa većim grudima i ogromnim ustima! 16:51
Naj žena.rs OVU MAJKU SU SVI OSUDILI Rekla je da obožava mnogo mlađe muškarce, ali to nije najluđa stvar u celoj priči! 22:22
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26