KAKO POSTATI VODITELJKA "SLAGALICE"? Voditeljka RTS-a otkrila detalje: Od stresa mi se ukočio vrat 08:00 Vip 0
VODITELJKA RTS-A NA VELIKIM MUKAMA Hitno se oglasila: I pored svih mera predostrožnosti nisam uspela... 08:20 Vip 0
VODITELJKA RTS-A POLOMILA OBE RUKE Nakon jezive nezgode hitno je operisana, ovo su svi detalji 06:30 Vip 0
ŠOKANTAN POTEZ VODITELJKE RTS-A Snimala se u bazenu dok je ovo radila, niko nije očekivao da će je videti u ovakvom izdanju 07:00 Vip 0
U OVOM RAJU UŽIVA VODITELJKA RTS Vikendica na obroncima planine, a tek da vidite dvorište i bazen! 22:00 Vip 0
POTUKLE SE VODITELJKE RTS-A Karambol u studiju, guraju se i urlaju, ovo niste mogli da vidite u programu 14:45 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU VODITELJKE RTS Objavila srećne vesti, ona i suprug ne skidaju osmeh sa lica! 09:54 Vip 0
OVO JE ROĐENA SESTRA KRISTINE RADENKOVIĆ! O njihovoj sličnosti bruje svi, mnogi je mešaju sa voditeljkom RTS! 15:35 Vip 0
"OSOBI KOJA KRADE TOALET PAPIR, ŽELIMO KVAR VEŠ MAŠINE" Hit objave voditeljke RTS-a kruži mrežama! 20:55 Vip 0
POTUKLE SE VODITELJKE RTS Nastao karambol u studiju, ovo niste mogli da vidite na televiziji 09:15 Vip 0
NEPRIJATNO GA JE GLEDATI, PORUČUJE DA SVI TREBA DA BUDEMO GOLI Kristina Radenković žestoko o predstavniku Finske na Evroviziji koji se na sceni pojavio bez donjeg veša 15:50 Vip 0
VODITELJKA RTS-A ODLEPILA ZA HRVATSKIM PREDSTAVNIKOM EVROVIZIJE! Isplivao snimak, završili zajedno na žurki u Švedskoj! 11:05 Vip 0
OVO JE ROĐENA SESTRA NAŠE VODITELJKE! Sličnost je neverovatna, a evo zašto ih nikada nismo videli zajedno u javnosti 07:20 Vip 0
KRISTINA OVO NIKADA KOSJERINI NEĆE ZABORAVITI! Voditeljka priznala u kakvim je zaista odnosima sa koleginicom 21:40 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26