"KANCER JE NAPAO MOZAK, RAZORENA SAM I FIZIČKI I PSIHIČKI" Kristina Radenković progovorila o bolnoj temi 14:25 Vip 0
"NE OSEĆAM SE U SKLADU SA TOM BROJKOM" Evo koliko godina ima Kristina Radenković, šokiraćete se, svi su mislili da je mlađa! 20:30 Vip 0
TAKMIČAR POCRVENEO, NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO Zbog ovog pitanja voditeljke se smeje cela Srbija (VIDEO) 13:30 Vip 0
VODITELJKI "IZLETELI" KONDOMI U EMISIJI! Neviđeni peh na RTS-u, voditeljka van sebe (VIDEO) 10:40 Vip 0
VILE KRISTINE RADENKOVIĆ KAO U SVETSKIM FILMOVIMA! Voditeljka RTS-a uživa u luksuzu, napravila raj na Fruškoj gori! (FOTO) 19:50 Vip 0
"DRAGANA KOSJERINA MI NIJE DALA DA RADIM" Kristina Radenković otkrila istinu o odnosu sa koleginicom 12:10 Vip 0
ŠTA SE DESILO KRISTINI RADENKOVIĆ SA LICEM? Svi se pitaju o čemu se radi, mreže se usijale od komentara (FOTO) 08:15 Vip 0
EVO KO SU VODITELJI "PESME ZA EVROVIZIJU"! Dve poznate dame će se naći na sceni, a pridružiće im se i on! 17:00 Vip 0
GO STOMAK VODITELJKE RTS-A! Procurila vrela izdanja, a evo šta joj najvise pravi problem! (FOTO) 19:20 Vip 0
ZBOG OVOG PITANJA VODITELJKE SE SMEJE CELA SRBIJA! Takmičar pocrveneo, nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO) 11:20 Vip 0
VODITELJKA RTS-A U SUZAMA ZBOG VERENIKA! Nije mogla više da izdrži, iznela sve o čemu je do sada morala da ćuti! 23:00 Vip 0
EVO KOLIKO KRISTINA RADENKOVIĆ IMA GODINA! Šokiraćete se kada čujete, mnogi su mislili da je starija! 23:20 Vip 0
VODITELJKI "IZLETELI" KONDOMI USRED EMISIJE! Neviđeni peh na RTS-u, voditeljka se u trenutku zbunila (VIDEO) 17:25 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA NA RTS-U! Takmičarka odbrusila voditeljki, zanemela zbog neočekivanog odgovora (VIDEO) 07:00 Vip 1
OVAJ MOĆNIK STOJI IZA VODITELJKE RTS-A! Godinama ga je krila od javnosti, nikad se nisu venčali (FOTO) 09:40 Vip 0
KOLIKA JE PLATA KRISTINI RADENKOVIĆ? Voditeljka RTS dobija i naknadu, od cifre boli glava! 07:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
OTKRIVENA TRAMPOVA TAJNA O UKRAJINI: Ne radi se o miru – već o TITANIJUMU! Ovo je MRAČNA STRANA pregovora! 17:00 Vesti 0
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 5
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09