JEZIVE TEORIJE SMRTI TOŠETA PROESKOG Jovana Jeremić u emisiji otkrila detalje: "Nisu dali da se uradi obdukcija tela!" 19:35 Vip 0
JEREMIĆKIN BIVŠI BACIO OKO NA NJENU KOLEGINICU Dragan Stanković odlepio za poznatom voditeljkom, više i ne krije (FOTO) 09:40 Vip 0
"ISPUNILA SAM ONO ŠTO SAM OBEĆALA OCU NA SAMRTI" Jovana Jeremić se ne odvaja od majke, voditeljku preplavile emocije! 17:47 Vip 2
NA SVA USTA PRIČALA DA JE NAJBOLJI STUDENT PRAVNOG Jovana Jeremić se hvalila diplomom državnog fakulteta, a onda se saznala istina! 20:40 Vip 2
"DRUGI ME BOJE U CRNO" Jovana Jeremić najavila rođendan čak 15 dana ranije i šokirala priznanjem 23:35 Vip 0
"TO SE DOGODILO SA NJIM" Voditeljka utučena zbog smrti Halida Bešlića, jedno nikako ne može da prežali! 15:20 Vip 0
"OVO NISU SILIKONI" Jovana Jeremić pokazala dekolte i šokirala sve: "Mogu da putujem i za Severnu Koreju" 23:15 Vip 1
"URADILA SI TO BEZ MOJE SAGLASNOSTI" Željko Mitrović u programu uživo saopštio saradnici: "Kažnjena si 50 odsto od plate" 17:08 Vip 0
POČELA I ZAVRŠILA NA PINKU Ovo je prvo pojavljivanje Jovane Jermić na televiziji! (VIDEO) 13:40 Vip 0
"GDE SI, BRE, TI DOŠAO?!" Jovana Jeremić pobesnela usred programa: "Ne možeš to da radiš u studiju" 22:45 Vip 3
UDAJE SE ZA NEKOLIKO MESECI Jovana Jeremić ne krije sreću: "Dolazi sve što sam zaslužila" 09:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O VOLJENOJ OSOBI! "On je najbolja stvar koja mi se dogodila" 21:50 Vip 0
''GLEDAOCI, OPROSTITE MI MOLIM VAS'' Jovana Jeremić prekinula program, uhvatila se za glavu (VIDEO) 19:20 Vip 1
OTKRIVENO SA KIM JE DRAGAN STANKOVIĆ NAKON RASKIDA Bivši dečko Jovane Jeremić se oglasio sa ovog mesta (FOTO) 14:20 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ TUŽILA POZNATU PEVAČICU! Podnela dve prijave, ovo su svi detalji: "Neka dokaže na sudu!" 07:00 Vip 0
ON JE NOVA ZVER JOVANE JEREMIĆ Voditeljka nakon raskida sa Draganom javno pokazala kakvog partnera želi! 08:45 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ŠOKANTNI DETALJI OPTUŽNICE ZA DVOSTRUKO UBISTVO Bivši muž smislio pakleni plan, ubica snimljen na ulazu u predsedničku kancelariju 10:42 Hronika 0