"MAJKO, ŠTO SE SEKIRAŠ?" Jovana Jeremić plače, ćerka joj briše suze, voditeljka nikad emotivnija (VIDEO) 13:00 Vip 2
NASTAO TOTALNI KOLAPS NA PINKU! Jovana Jeremić u provokativnom izdanju, bujni dekolte u prvom planu (FOTO) 18:50 Vip 0
SPECIJALNO IZNENAĐENJE STIGLO NA PINK Jovana Jeremić u neverici, javno se obratila i pokazala sve! 10:10 Vip 0
"PRVO SAM IH IMALA DVOJICU U DANU, A ONDA OSMORICU..." Jovana Jeremić šokirala rečima o prostituciji! 13:40 Vip 0
''HLADIM USIJANU GLAVU'' Jovana Jeremić otišla na zasluženi odmor, a svi se pitaju gde je Dragan Stanković? 09:38 Vip 0
JOVANA NA SAV GLAS PLAČE ZBOG GOGE SEKULIĆ! Jeremićeva se u emsiiji uživo rasula u komade, ovo je razlog 11:55 Vip 3
EVO KOLIKO GODINA ZAISTA IMA VERENIK JOVANE JEREMIĆ Biznismen vozi mašinu od 80.000 evra, poseduje vilu na više nivoa 17:02 Vip 1
NEKE IMAJU VIŠE FAKULTETA, A JEDNA SAMO OSNOVNU ŠKOLU! Evo kakvo obrazovanje imaju naše voditeljke, javnost u šoku! 18:15 Vip 0
JOVANI JEREMIĆ ODBIJENO 50% OD PLATE! Željko Mitrović je kaznio u emisiji uživo, ovo nije mogao da joj oprosti! 10:15 Vip 0
DA LI JE PREPOZNAJETE? Danas je jedna od najuticajnijih žena u Srbiji, a ovako je izgledala pre 15 godina! 09:30 Vip 0
"PONIZIO ME JE PRED SVIMA, PLAKALA SAM KAO KIŠA" Voditeljka Pinka u emisiji uživo ogolila dušu i sve priznala 06:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SAMO U PEŠKIRU! Isplivale fotke iz saune, voditeljka u nikad izazovnijem izdanju! (FOTO) 12:00 Vip 2
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0