PUCAO ISPRED VRTIĆA PRED DECOM, MAJKE U PANICI Ubica na skuteru nije uspeo iz prvog pokušaja - otkriveni jezivi detalji zločina u Napulju 13:10 Vesti 0
MUŠKARAC IZREŠETAN U KOLIMA U POKRETU Jurio ga bivši muž od partnerke, a onda je događaj postao još gori (FOTO) 12:24 Vesti 0
DOŠAO U STRELJANU I TRAŽIO DA PUCA U METU, A ONDA PIŠTOLJ OKRENUO KA SEBI! Četiri sata ga ubeđivali da se ne ubije 12:04 Hronika 0
HOROR U UBU! OSUMNJIČENI SE UBIO U POLICIJSKOJ "MARICI"! Pokušao da pobegne, policija ga uhvatila, on u vozilu izvršio samoubistvo 19:14 Hronika 0
NESREĆNI ČOVEK OBESIO SE U DVORIŠTU SVOJE KUĆE Telo je pronašla njegova supruga u Dimini 20:35 Vesti 0
JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE IZ OKOLINE UŽICA Bračni par pokušao samoubistvo, muž preminuo, ženi se bore za život 13:20 Hronika 0
BIVŠA ZADRUGARKA POKUŠALA SAMOUBISTVO Bila u kandžama poroka, prošla kroz pakao: "Jedini izlaz mi je bila smrt" 08:25 Vip 0
VODITELJKA DNEVNIKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Očajne kolege gledale kako puca sebi u glavu, nastala panika u studiju, nije joj bilo spasa 07:50 Vip 0
SEKTA I CRNA MAGIJA? Glasine o samoubistvu brata naše glumice su teško pale njenoj porodici: ''Svako treba da nosi svoj krst'' 06:00 Vip 0
UBIO SE POZNATI GLUMAC (37) Njegovi najbliži pružili podršku svima koji pomišljaju na isto: "Niste sami!" 17:20 Vip 0
TRAGEDIJA U MAČVANSKOJ MITROVICU Odjeknula je eksplozija a potom je pronađeno telo D. K. 14:04 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09