RASKOMADAO ŽENU I NJENE RODITELJE, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO Sin poznatog producenta presudio sebi nekoliko dana pre ročišta 09:30 Vip 0
POZNATI INFLUENSER (32) PRONAĐEN MRTAV U svom domu je zatečen u ovakvom stanju, sumnja se na samoubistvo 22:45 Vip 0
"HTELA SAM DA SE UBIJEM" Pevačicu suprug trudnu prevario, pa vređao nerođeno dete: "Nisam videla drugi izlaz" 10:25 Vip 0
POKUŠAJ UBISTVA U ZGRADI DVA PUTA ZA 15 DANA Stanari u Srbiji pozvani na hitan sastanak zbog misterioznog incidenta 13:28 Razonoda 0
MILORAD JURIO DA UBIJE KRTICU, PA UMESTO NJOJ PRESUDIO SEBI Tragedija kakvu ne pamti Srbija 06:00 Hronika 0
ŽELEO DA SE UBIJE ZBOG DUGA OD 30.000 EVRA! Naš glumac šokirao bolnim priznanjem: "Tada je krenuo dodatni pritisak, razmišljao sam da se obesim" 19:15 Vip 0
UBILA SE POZNATA JUTJUBERKA (29) Muž otkrio jeziv razlog: "Godinama je pokušavala da prevaziđe bol" 16:00 Vip 0
UBIO SE OTAC NAŠEG POZNATOG PEVAČA: "Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe" 13:45 Vip 0
TRAGEDIJA KOD AUTOKOMANDE: Stariji muškarac skočio sa osmog sprata, Hitna pomoć nemoćna! 16:17 Hronika 0
SIN POZNATE GLUMICE IZVRŠIO SAMOUBISTVO Trpeo je jezivo zlostavljanje, imao samo 13 godina, a ona želi da ga zamrzne 07:35 Vip 0
UŽAS KAKAV SE NE PAMTI! Sedmočlana porodica izvršila SAMOUBISTVO zbog dugova! Svi bilii u kolima (VIDEO) 19:33 Vesti 0
MLADIĆ (27) SKOČIO U SMRT SA 11. SPRATA ZGRADE Tragedija u Zenici, lekari mogli samo da konstatuju smrt 15:13 Vesti 0
RANIO BABU NOŽEM U LICE, PA PRESUDIO SEBI Zastrašujući detalji suicida u streljani kod Partizanovog stadiona 16:52 Hronika 0
MLADIĆ KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO PRETHODNO NAPAO BAKU NOŽEM? Detalji tragedije u streljani 13:33 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05