ZBOG NJE JE STEFAN KARIĆ RASKINUO SA DEVOJKOM Sve isplivalo na videlo: "Tek da vidiš šta još ima..." 13:00 Vip 0
"ZALJUBILA SE U MOG TATU" Otac Luke Vujovića odbija kontakt sa sinom, a bivšoj snajki kupuje auto od 200.000 evra! 23:00 Vip 0
"ŽELUDAC JE TREBAO NJOJ, ŽIVE ZAJEDNO, A MUVA DRUGE DEVOJKE" Elitarke oplele po Anđeli Đuričić: "To je veliko poniženje za nju!" 08:40 Vip 0
BIVŠI MUŽ POZNATE VODITELJKE OPTUŽEN ZA UBISTVO Pre toga ga prijavila za nasilje: "Pretukao me je i uzeo dete na silu" 06:30 Vip 0
VODITELJKA OPTUŽILA MUŽA DA JU JE TUKAO U TRUDNOĆI Zbog povreda nekoliko puta završavala u bolnici! 19:20 Vip 0
JEZIVI URLICI SE PRELAMAJU IMANJEM Haos u Šimanovcima, učesnica van sebe, nije ni slutila da će se ovo desiti! 07:35 Vip 0
"U FINIŠU I KONJI LIPŠU!" Lukin otac brutalno isprozivao Aneli Ahmić, pozliće joj zbog njegovih reči 23:40 Vip 0
"ODVRATNA SI, DESET OPERACIJA TI NIJE POMOGLO" Aneli na meti užasnih uvreda, Sandra ne štedi reči 13:10 Vip 0
NE ŽELI NI DA ČUJE ZA ANELI! Šokantno obraćanje oca Luke Vujovića, nije mogao više da ćuti: "Sandra ga voli i čeka" 01:00 Vip 0
LUKA IZGUBIO KONTROLU ZBOG JANJUŠA! Doživeo nervni slom, a ova učesnica se krije iza svega! 23:59 Vip 0
ŽESTOKI OBRAČUN U ELITI Polivanje i karambol kakav se ne pamti, obezbeđenje munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću! 07:35 Vip 0
JANJUŠ U TAJNOJ VEZI SA UČESNICOM ELITE! Obratio joj se posebnom porukom i javno objavio njenu fotku! 23:50 Vip 0
LUKA VUJOVIĆ RASKRINKAN DO SRŽI! Sve vreme obmanjivao Aneli, koristi je za svoju prljavu igru, Ahmićeva će doživeti nervni slom! 01:00 Vip 0
JANJUŠ JE NJOJ JAVNO PRIZNAO EMOCIJE Svi su u čudu zbog njene reakcije, voditelj nije krio detalje! 18:00 Vip 0
BIVŠI MUŽ NAŠE MISICE UHAPŠEN ZBOG UBISTVA Ona ga prijavila za nasilje: "Pretukao me je i uzeo dete na silu" 19:21 Vip 0
KAŽU DA JE ONA NAJLEPŠA UČESNICA ELITE 8! Stigla ispred Pinka i napravila haos, takmičari će odlepiti za njom! 20:59 Vip 0
MANEKENKA TVRDILA DA JU JE MUŽ TUKAO U TRUDNOĆI! Imala problem sa alkoholom, a onda se povukla sa javne scene! 13:05 Vip 0
TVRDILA DA JU JE MUŽ TUKAO, A ONDA ZAVRŠILA U ZATVORU Nedavno se pričalo da mu sve oprostila, a evo gde je danas i kako izgleda Sandra Obradović! 19:47 Vip 0
VRATILA SE BIVŠEM KOJI JU JE TUKAO?! Sandra Obradović doživela stravično fizičko nasilje tokom trudnoće, a sada iznenadila sve odlukom! (FOTO) 23:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
„PRETHODNI VLASNIK JE U TOJ KUĆI IZVRŠIO SAMOUBISTVO, OBESIO SE..." Komšija otkrio jezive detalje o mestu zločina u Čačku 13:31 Hronika 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35