Alo/N.D. OTKRIVENO KAD ĆE NASTUPATI SRBIJA Broj krije jaku simboliku, objavljen redosled svih izvođača na Evroviziji (FOTO) 11:30 Vip 0
Alo/N.D. TRPEO SAM MALTRETIRANJE Luk Blek ogolio dušu, po prvi put progovorio o nasilju koje je doživeo! 09:10 Vip 0
alo.rs/S.Ć. IMAM MALOG DEMONA U SEBI I ŠIFRU Luke Black progovorio o poremećaju sa kojim se svakodnevno bori 18:44 Žena 0
Alo/A.J. "IMAM DIJAGNOZU F23.8" Šok priznanje, otkriveno je koje mentalno oboljenje ima Luk Blek, simptomi su jezivi! 16:40 Vip 0
ALo/E.B. HURRICANE SRAMNO ISPROZIVALE LUKU BLEKA Tviteraši osuli drvlje i kamenje po njima, pa ih nikada brutalnije razapeli "One su doživele pravi blam na PZE" 09:44 Vip 0
Alo/N.D. POSLE EVROVIZIJE DIGLA RUKE OD PEVANJA Naša pevačica se odselila na drugi kraj sveta, a evo čime se sada bavi 10:30 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. ŠOK SPOJ Luk Blek upoznao Mitra Mirića, pa mu krišom dao ceduljicu na kojoj je pisalo ovo! 13:25 Vip 0
Alo/E.B. ISAK ŠABANOVIĆ IDE NA EVROVIZIJU? Pevač neće predstavljati Srbiju, a evo šta ima u planu! 18:01 Vip 0
Alo/E.B. LUKA BLEK VAN SEBE U EMISIJI Rasplakao se, a onda otvorio dušu i priznao jedno, nije mogao više da izdrži! 16:26 Vip 0
Alo/A.J. "PEVAM NA ROMSKIM SVADBAMA" Nakon što je progovorila o diskriminaciji na javnoj sceni, Zejna otkrila nove detalje 09:50 Vip 1
Alo/N.D. PROGOVORIO O RTS-U! Luk Blek otkrio šta će promeniti u nastupu, pa priznao: Takve uslove nisam očekivao 09:00 Vip 0
Alo.rs BIO UZ ĐOKOVIĆA TOKOM DRAME U AUSTRALIJI Imigracioni advokat predstavlja svoju zemlju na Evroviziji 18:43 Sport 0
Alo/E.B. SIN ZLATE PETROVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO NAŠEG PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI Svi su mislili da je fin i povučen, a sada zgrozio javnost i navukao gnev i osudu! (FOTO) 18:16 Vip 0
Alo/Milan Đuričić AMBICIOZNA NAKON TAKMIČENJA ZA PESMU EVROVIZIJE Zejna Murkić: Planiram da budem romska Rosalija! 08:00 Vip 0
Alo/N.D. OPLELA PO NAŠEM PREDSTAVNIKU Pevačica istakla da joj se ne sviđa naš predstavnik: To je veliki nedostatak muzike! 21:19 Vip 1
Kurir/Alo/M.Č. "LUKA BLEK JE IZ PROŠLOG VEKA" Eva Ras prokomentarisala srpskog predstavnika za Evroviziju pa naglasila koja je jedina domaća pesma koju zna sa ovog takmičenja 11:30 >> 11:45 Vip 0
Alo/N.D. "RADIO SAM U INOSTRANSTVU" Luk Blek otkrio zašto se preselio u Englesku: Nikada ne bih napustio Srbiju, da sam uspeo u tome! 13:18 Vip 0
Alo/E.B. MAJA NIKOLIĆ ŠOKIRALA OTKRIĆEM O "PESMI ZA EVROVIZIJU" Pustili su loše pesme i izvođače u finale kako ne bi bilo konkurencije Luki Bleku 20:35 Vip 0
Alo/N.D. "JA SAM GEJ" Luk Blek objavio snimak na kojem priča o svom opredeljenju, društvene mreže se usijale (VIDEO) 09:00 Vip 0
Alo/M.Č. "LUKA ŠAPUĆE I NE RAZUMEM GA" Maja Nikolić prokomentarisala predstavnika za Evroviziju, pa osula paljbu po žiriju 08:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09