RADA VASIĆ I IVANA NIKOLIĆ HITNO IZVEDENE IZ ELITE Nakon Radetove smrti osvanuo još jedan težak dan za njih 17:10 Vip 0
UČESNIK ELITE HOĆE DA SE ODREKNE RODITELJA ZBOG DEVOJKE Uputio im teške reči, nečuveno do sada! 15:35 Vip 0
NAKON BORBE SA KARCINOMOM I SMRTI MUŽA, RADA VASIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE! Život joj je zadao još jedan udarac 08:03 Vip 0
"RADA JE UŠLA DA UZME LOVU, MORBIDNO!" Cela kuća na nogama, cela priča sa Anom i Kordom bila dogovor? 10:30 Vip 0
"HTEO JE DA ME PRETVORI U BILJKU" Ana Nikolić javno raskrinkala rođenog brata, a evo šta kaže za majku! 14:00 Vip 0
UZBUNA U ELITI Učesnik nasrnuo na bivšu devojku, usledile i pretnje, obezbeđenje hitno reagovalo! 08:35 Vip 0
"MNOGO SAM LJUTA I RAZOČARANA" Ana Nikolić van sebe nakon sestrine čestitke, poručila Kordi: "Tek ćeš videti svog Boga kad se vratim sa..." 22:20 Vip 0
PESMU PLATILA 30.000 EVRA, DA NIŠTA NE BI ZARADILA Pevačica otkrila: "Nisam ni nastupala" 09:40 Vip 0
DRAMA U PORODICI ANE NIKOLIĆ! Ne mogu da dođu sebi zbog Korde, tresu se od straha: "Prijavićemo ga zbog zlostavljanja i pretnji" 21:40 Vip 0
ANA NIKOLIĆ JAVNO OBJAVILA FOTKU MAJE I FILIPA CARA! Pevačica šokirala sve potezom, evo šta je poručila! (FOTO) 20:40 Vip 0
STEFAN KORDA MOMENTALNO NAPUŠTA SRBIJU! Pakuje kofere i odlazi, saopštena konačna odluka! 19:20 Vip 0
RADA VASIĆ PORUČILA ĆERKI DA ĆE JE SE ODREĆI! Haos na imanju u Šimanovcima, opšta svađa u Beloj kući! 07:40 Vip 0
ZAVLADIO MUK U ELITI! Radu Vasić ćerke opljačkale na dan Radetove sahrane, otkrila skandalozne detalje! 23:00 Vip 0
ANA NIKOLIĆ NIKADA NEĆE OPROSTITI Evo zašto tri godine nije pričala sa sestrom: "Imala je operaciju, nisam je pitala ni kako je!" 08:00 Vip 0
GODINU DANA OD RAZVODA SE SAZNALO Pevačica otkrila ko je rasturio brak Dragane Mirković: "Bila sam u Opatiji, Toni je patio..." 07:20 Vip 0
"NE MOGU DA DIŠEM, ONESVESTIĆU SE" Alarmantno stanje u Eliti, Rada Vasić zajecala na sav glas, Korda im ne da mira! 00:50 Vip 0
ZGROZIO JAVNOST! Stefan Korda ismevao Anu Nikolić nakon smrti njenog oca, izgovarao joj bizarne reči i pevao! 00:10 Vip 0
NOVO RASKRINKAVANJE PREVARA STEFANE KORDE! Procurile prepiske sa nepoznatom devojkom, molio je da sve bude tajno, Ani će pozliti! 20:25 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
GODINU DANA MRŽNJE BLOKADERA, NISU POŠTEĐENA NI DECA Dečaka (13) zlostavljali, gađali petardama i terali da viče da je "ćaci" 11:15 Vesti 2
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42