"MAJKA ĆE TI BRZO UMRETI" Korda udario na bolest Rade Vasi, jezive reči upućene Ani Nikolić zgrozile naciju! 23:20 Vip 0
RASKRINKAN TAJNI PLAN ANE NIKOLIĆ! Mislila je da je kamere ne snimaju, pa priznala kako je prevarila Kordu 18:20 Vip 0
HAOS U CRNOJ GORI ZBOG ANE NIKOLIĆ Rale besneo na voditelja, otkrivamo šta je prethodilo skandalu: "I dalje mislim da sam pravi za nju" 10:30 Vip 0
SVE JE RADILA IZ KORISTI Učesnica Elite šutnula dečka pred kraj rijalitija, priznala da ga je koristila samo iz jednog razloga! 08:35 Vip 0
OVO JE SIN RADE VASIĆ! Mile nije podržavao Miku i Gibu da postanu Ana i Ivana: ''Svašta sam im nalazio u sobi..." 10:59 Vip 0
''MALO SI JE TUKAO, SRAMOTA'' Prvo oglašavanje Ane Nikolić nakon jezivog snimka, Rale Ratković izustio samo ovo (FOTO) 21:20 Vip 0
GODINU DANA OD RAZVODA SE SAZNALO Pevačica otkrila ko je rasturio brak Dragane Mirković: "Bila sam u Opatiji, Toni je patio..." 07:20 Vip 0
''NIKO TE NE SHVATA OZBILJNO'' Zadrugar odmah posle finala Elite beži iz Srbije i počinje život ispočetka (VIDEO) 21:50 Vip 0
SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI U RIJALITIJU Učesnica slomljena, javno priznala šta je doživela od partnera, on joj nakon svega preti 09:15 Vip 0
KIKI LESENDRIĆ IZ BESA PESMU NAPLATIO 30.000 EVRA Naljutio se na pevačicu, pa je dobro udario po džepu! 13:26 Vip 0
"STAVLJALI SU MI NEKE TRAVKE, MISLILA SAM DA UMIREM" Pevačica pred odlazak na kliniku napisala testament: "Nikome nije lako da se spremi i odluči" 10:14 Vip 0
POSLE OČEVE SMRTI SEBI NE MOŽE DA OPROSTI JEDNO! Ana Nikolić se rasula u komade, bolno priznanje rasplakalo sve cimere 20:20 Vip 0
"NIJE PRIMERENO" Ana Nikolić objavila snimak sa ćerkom, a onda naišla na osudu javnosti zbog jedne stvari (FOTO) 20:15 Vip 0
"ANA NIKOLIĆ JE SAMOUBICA, TREBA DA SE SABERE" Karleuša očitala lekciju koleginici: "Od onakve ribe postala je..." 06:30 Vip 0
"RALE JE HTEO PREKO TARE DA ME VRATI, ALI TO TAKO NE IDE" Ana Nikolić otkrila pravi razlog zbog koga se pomirila sa kompozitorom 08:00 Vip 0
MORBIDNOSTIMA ANE NIKOLIĆ NEMA KRAJA Korda skočio zbog Uroša, ona otišla korak dalje i zgrozila javnost 09:50 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26