STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE "ZVEZDE GRANDA" Nije prošlo ni 2 meseca od Sašine smrti, Voja doneo ovu odluku 09:27 Vip 0
"POPOVIĆU NISAM ODGOVARALA, BILA SAM UDATA ŽENA" Pevačica izgovorila šok tvrdnje: "Sebi je olakšao i mene smaknuo" 07:40 Vip 1
EVO KO JE IDEJNI TVORAC "ZVEZDA GRANDA" Na ideju je došao u Nemačkoj, Saša Popović je mislio da nije normalan! 06:30 Vip 0
"POČELI SMO BEZ NJEGA, NIŠTA NIJE DRUGAČIJE" Snežana Đurišić otkrila kako funkcionišu Zvezde Granda nakon smrti Saše Popovića 16:20 Vip 0
EVO KOJA JE SUDBINA "ZVEZDE GRANDA" Voditeljka otkrila da su nakon smtri Saše Popovića na velikom zadatku: "Najviše na svetu je voleo taj šou" 18:30 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ PRVI PUT POKAZALA SINA Dovela ga na snimanje emisije, pa sve oduševila ovim potezom (FOTO) 14:00 Vip 0
O OVOME SE ĆUTALO Konačno se saznalo šta se dešava u Grandu, nakon smrti Saše Popovića jedna stvar je ključna 07:35 Vip 1
TAJNI DOGOVORI, TAKTIKE I OKRŠAJI Otkrivena najveća tajna Zvezda Granda, nikada vam ne bi palo na pamet šta se dešava iza kamera! 15:15 Vip 0
PRECRTAO IH I NIJE SE POJAVIO! Voditeljka progovorila o skandalu sa pevačem koji je tresao javnost: "Žao mi je, moram da kažem" 13:25 Vip 0
"POKUŠALA SAM DA STUPIM U KONTAKT SA NJIM, ALI..." Vesna Milanović otkrila zašto Milan Stanković nije kročio u Grand posle Sašine smrti 20:45 Vip 0
"DA TI NIJE ZVEZDA GRANDA, NE BI TE BILO NIGDE" Pevačica zagrmela, pa u studiju nastao muk! 06:00 Vip 1
"NEPRIMERENO, DEGUTANTNO I ODVRATNO, ISPOVRAĆAĆU SE!" Ana Bekuta žestoko osudila pevačicu Zvezda Granda, nakon uvreda odustala od takmičenja(VIDEO) 14:40 Vip 0
OVAJ SAVET JE DALA SAŠI U PRELOMNOM MOMENTU Suzana Jovanović otkrila šta je govorila Popoviću u četiri oka 17:20 Vip 0
OTKRILA STROGO ČUVANU TAJNU NAKON 18 GODINA! Rada Manojlović progovorila o onome što se dešavalo u Grandu: "Za njih su odlučili..." 15:45 Vip 0
"TO JE NAJSTRESNIJI PERIOD MOG ŽIVOTA!" Zbog ovog pevača Hitna pomoć non stop dolazila na snimanje Zvezda Granda 12:15 Vip 0
U GRANDU JE SVE ODJEDNOM STALO Ljudi u panici, nastala opšta pometnja, dogodila se neočekivana stvar 08:35 Vip 0
VIKI MILJKOVIĆ SE POVLAČI NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE Ovaj pevač postaje član žirija u "Zvezdama Granda" 15:58 Vip 0
"PREZIREM IH..." Jelena Karleuša otkrila zbog čega se udaljila sa sahrane Saše Popovića, nije mogla više da ćuti! 21:00 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Evrodžasta ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45