PLJUŠTE PSOVKE I UVREDE, ANA BESNA KAO RIS! Nikolićeva se ne smiruje, evo da li će povući tužbu protiv Raleta 18:00 Vip 0
ANA NIKOLIĆ KRVAVA, CELA U MODRICAMA I PODLIVIMA Osvanuli jezivi kadrovi: "Rale mi je zatvorio oko, izubijana sam" (VIDEO) 07:20 Vip 3
"SA MOJIM MOZGOM NE MOŽEŠ DA SE IGRAŠ" Rijaliti učesnik započeo svađu sa Dušicom, ona ga postavila na svoje mesto! (VIDEO) 21:00 Vip 0
"KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA?!" Nikola Rokvić i Željko Samardžić žestoko zaratili, nastao haos! 14:00 Vip 0
URLA NASRED ULICE, ISPLIVAO SNIMAK ŽESTOKE SVAĐE! Snežana Đurišić van sebe zbog partnera: "Gubi se iz mog života, hoću da se pokupiš i nestaneš!" 12:20 Vip 0
SKANDAL U EMISIJI! Darko Tanasijević žestoko odbrusio rijaliti učesniku, ovo niko nije očekivao 09:40 Vip 0
REKLA MI JE DA SAM RUŽNA I... Dečkova majka ne može da me smisli, radi sve moguće da bi nas rastavila, a evo šta on kaže 21:35
"NEMOJ DA MI PREŽIVAŠ OVDE" Žestok sukob u emisiji uživo, voditelj zapenio pred kamerama! (VIDEO) 16:40 Vip 0
SVI DETALJI SKANDALOZNE SVAĐE SESTARA KOVAČ! Kristina se javno odrekla Aleksandre: "Neupešna jadnica!" 06:00 Vip 0
"TI SI JEFTINA PROSTITUTKA" Skandalozna svađa u emisiji uživo, rijaliti učesnice udarile jedna na drugu, isplivale mračne tajne 07:40 Vip 0
NAJTOKSIČNIJI PAROVI ZODIJAKA Stalno se svađaju i pate, ali ne mogu jedno bez drugog 17:10 Razonoda 0
NISAM ZVALA SESTRU NA VENČANJE Mrzimo se ceo život, tako da nisam imala izbora, ali mi je ipak žao jedne stvari 15:57
TATA MI TERA INAT Uvalio rođaku u moj stan, ne razume da se ne radi tako, i na kraju svega mi kaže ovo 14:55
STRAVIČNE PRETNJE NA PINKU Voditelju rečeno šta će mu se desiti kada izađe iz studija, gledaoci zanemeli! 07:20 Vip 0
SKANDAL NA NASTUPU NAŠEG PEVAČA! Dečko iz publike skočio na binu, on nasrnuo na njega: "To nikom ne dam!" 07:40 Vip 0
JETRVA JE UKRALA IME NAŠEG DETETA Smislili smo genijalan plan da rešimo problem, ali onda je dever umešao prste 08:34
4 STVARI KOJE POLAKO ALI SIGURNO UBIJAJU SVAKU VEZU Ovo ne rade srećni parovi - obratite pažnju 13:00 Razonoda 0
"SVINJO JEDNA, MAJMUNE DEBELI!": Haos i psovke prštale u Skupštini RS, obezbeđenje jedva sprečilo tuču (VIDEO) 19:59 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0