JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DA JOJ JE PRETIO MUŽ OVE PEVAČICE! Sve izgovorila javno, poznat i razlog 07:47 Vip 0
NE PRIČAM SA CECOM I MILICOM PAVLOVIĆ! Izjava Kije Kockar napravila haos u emisiji uživo, muk u studiju nakon ovih reči 19:29 Vip 0
TANJA SAVIĆ I SLAVICA NISU GOVORILE SEDAM GODINA! Razlozi svađe bili su misterija, preko noći se sve preokrenulo, a ovo je razlog! 06:00 Vip 0
"ODBIJAM DA DONIRAM SESTRI BUBREG" Žena izazvala bes na društvenim mrežama, a razlog će vas zapanjiti (FOTO) 20:21 Vesti 0
ŽELIM DA SE OBRATIM CENTRU ZA SOCIJALNI RAD Muk u Eliti, Ivan Marinković raskrinkao Miljanu: Odana je alkoholu i tabletama 17:26 Vip 0
PORUČIO HRANU, PA OSTAO BEZ PRSTA! Osakatila ga je žena koja mu je donela picu - HAOS NASTAO POSLE SVAĐE 19:52 Vesti 0
ANDREANA ODLEPILA ZBOG KARLEUŠINE OBJAVE Posle pomirenja sa pevačicom, Čekićeva ne krije sadašnji stav o njoj: Strašno! 18:25 Vip 0
POMIRILE SE EDITA I LUNA ĐOGANI! Ovako su govorile o porodicama, a sada prešle preko svega, desio se i susret 12:40 Vip 0
ANDREANA ODLEPILA ZBOG KARLEUŠINE OBJAVE Pevačica ne krije sadašnji stav o njoj, odmah se oglasila: Strašno! 11:05 Vip 0
SKANDALOZAN RASKID JANJUŠA I ANELI! Izgovorio joj strašne uvrede i šutnuo na najgori mogući način, ona doživela nervni slom! 15:50 Vip 0
MARINA SE ZBOG TEBE PREVRĆE U GROBU! Karleuša zapenila, pa žestoko oplela po Futi, bura se ne stišava 14:50 Vip 0
ISPLIVALE NOVE TAJNE IZ PORODICE DŽINOVIĆ! Otkriveno zbog čega su se Haris i Melina posvađali, umešana i ćerka Đina? 21:31 Vip 0
ŽESTOKA SVAĐA U KRALJEVSKOJ PORODICI Kejt Midlton skočila na svekrvu, rasulo na dvoru, skandal trese svet! 07:55 Vip 1
SVI SU BRUJALI O BRUTALNOJ SVAĐI JOVANE JOKSIMOVIĆ I VEDRANE RUDAN Udarila na voditeljku usred emisije! 14:50 Vip 0
OVAKO JE VUJADIN SAVIĆ URLAO NA MIRKU VASILJEVIĆ Skandal sa premijere pred stotinama ljudi i dalje se pamti: Beži, bre, od mene! 19:05 Vip 0
KRIVO MI JE ZBOG SVEGA Ivana Selakov ne može više da ćuti, otvorila dušu o Aci Lukasu i svađi 16:31 Vip 0
UZNEMIRUJUĆE! BRUTALAN OKRŠAJ NASRED ULICE U BEOGRADU! Čovek krvave glave, žena ga psuje i skače, pored nje muškarac sa MOTKOM u ruci (VIDEO) 18:30 Vesti 0
EVO GDE SE NALAZI TARA U JEKU SVAĐE ANE I RASTE Reper se hitno oglasio nakon skandala sa pevačicom i otkrio detalje 18:14 Vip 0
TEA JAVNO PROGOVORILA O SUKOBU SA MILICOM PAVLOVIĆ Ovo je prava istina o odnosu dve pevačice 17:48 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0