ZAVIRITE U NOVI DOM OGNJENA I MINE U renoviranje stana uložili 100.000 evra, prizor je neverovatan! 07:25 Vip 0
VODITELJ PINKA NEPREPOZNATLJIV U emisiji se pojavio sa ožiljcima, otkriveno i šta mu se desilo! 09:00 Vip 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU OGNJENA AMIDŽIĆA Upisao je fakultet koji nema veze sa novinarstvom, a nikada ga nije završio! 07:00 Vip 0
"KANALIZACIJE NEMA, BEZ SANITARIJA U TOALETU" Ognjen Amidžić predstavio unutrašnjost Farme 8, takmičari ni ne slute šta ih sve čeka! 22:12 Vip 0
U OVAKVOM IZDANJU JE NISTE VIDELI DO SADA! Žena Ognjena Amidžića u neprepoznatljivom stajlingu 17:35 Vip 0
PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE ŽENE OGNJENA AMIDŽIĆA! Niko ne veruje da ovako izgleda samo par meseci nakon porođaja 12:34 Vip 0
VODITELJ PINKA ZABRINUO JAVNOST NOVIM SNIMKOM Javno otkrio šta ga je snašlo, sve vreme se drži za glavu! 15:45 Vip 0
ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA POKAZALA ZANOSNE OBLINE Pozirala obnažena na jahti, svi gledaju u ovo! 20:20 Vip 0
SKORO ĆELAV, PLAVA KOSA... Hit izdanje Ognjena Amidžića, ovakvog ga do sada niste videli, mreže gore! 11:32 Vip 0
KOME JE VRUĆE NEKA KUPI JAHTU! Ognjen Amidžić napravio haos fotkom sa letovanja, komentari samo pljušte 20:25 Vip 0
ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA USIJALA MREŽE! Ovakvu je do sada niste videli, voditelj se momentalno oglasio! 11:31 Vip 0
PERUNOVO PRVO LETOVANJE Ognjen poveo ženu i naslednika na more, pa objavio emotivne kadrove, svi pričaju o jednom detalju 15:50 Vip 0
AMIDŽIĆI POTROŠILI PRAVO BOGATSTVO ZA PRVO LETOVANJE SA SINOM! Cena za samo jedno noćenje je paprena! 10:45 Vip 0
OTKRIVENA ISTINA O SVAĐI CECE I OGNJENA AMIDŽIĆA Ražnatovićeva preko ovoga nije mogla da pređe, u sve umešana i Karleuša 22:00 Vip 0
POKUŠAVALI SU DA ME UVUKU U KANALIZACIJU Amidžićeva supruga prijavila nasilnike, pa otkrila detalje svog odrastanja 07:50 Vip 0
SVAĐAMO SE, ALI... Ognjen Amidžić obelodanio bračnu intimu sa Minom, evo šta se dešava kada se kamere ugase 12:20 Vip 0
ZAHVALJUJUĆI NJEMU JE POSTALA VODITELJKA Otkriveno kako je počela karijera Sanje Kužet, evo šta joj je poznati muškarac omogućio 06:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0