''VAN PINKA RADIM SVAKOG DANA'' Bojana Lazić razvezala jezik, pecnula estradu: ''Milan Milošević bi pokidao u vođenju Premijere'' 20:15 Vip 0
OVU PLAVUŠU JE GODINAMA KRIO OD JAVNOSTI Niko nije znao koliko je Ognjen Amidžić blizak sa njom: "Jurila me je nožem" 13:25 Vip 0
"ALO, FRAJERU..." Era Ojdanić usred emisije skočio na Ognjena Amidžića i napao ga, nastao skandal, u sve umešana ova pevačica! 21:30 Vip 0
PEVAČICA NAPRAVILA HAOS U EMISIJI Pobesnela, pa zaurlala na voditelja: "Šta ti nije jasno? Neću da pričam! " 09:35 Vip 0
"ČOVEK JE POTPUNO NEURAČUNLJIV" Supruga Ognjena Amidžića doživela neprijatnost, momentalno je izletela iz automobila, ovo su detalji 13:05 Vip 0
"MENI JE ISTI OSEĆAJ KOLIKO GOD DA JE PROŠLO..." Amidžić načeo bolnu temu, pa se osvrnuo na ženu i sina 18:06 Vip 0
PRSTEN NA RUCI AMIDŽIĆEVE BIVŠE VREDI ČITAVO BOGATSTVO Da li voditeljka ponovo staje na ludi kamen? 18:10 Vip 0
OTAC MU STRADAO, MAJKA SESTRU I VODITELJA PODIGLA SAMA! Ova gospođa je rodila Ognjena Amidžića, pojavila se retka fotografija (FOTO) 12:15 Vip 0
MINA I OGNJEN AMIDŽIĆ OBJAVILI SREĆNE VESTI Veliko slavlje u domu, voditelj se obratio sinu na emotivan način (FOTO) 13:05 Vip 0
MINA ZANEMELA ZBOG POTEZA OGNJENA AMIDŽIĆA! Nije mogla da izdrži više, sve javno objavila, javnost ne prestaje da bruji o jednom! (FOTO) 23:10 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU OGNJENA AMIDŽIĆA! Mina se hitno oglasila i otkrila šta se dešava, svi komentarišu jedno! (FOTO) 21:45 Vip 0
RASKRINKANO PRAVO LICE ŽENE OGNJENA AMIDŽIĆA! Mina ne može više ništa da sakrije, sve objavljeno javno (FOTO) 00:40 Vip 0
PROCURILA INTIMNA FOTKA DANIJELE DIMITROVSKI SA DEČKOM IZ KREVETA! Opustili se i zaneli, javnost u šoku! 23:30 Vip 0
OGNJEN AMIDIŽIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Voditelj otkrio kako je upoznao Minu, a onda priznao: "Varao sam..." 14:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0