Milica Veličković ISPOVEST NAŠEG PEVAČA NAKON DUGOGODIŠNJE MEDIJSKE PAUZE Progovorio o karijeri, razvodu, pa se osvrnuo na brak sa 25 godina mlađom devojkom 13:30 Vip 0
Milica Veličković OVAJ PEVAČ JE JAŠARU SREDIO PRVU TEZGU! Ahmedovski iskreno o početku karijere, pa priznao kako je dobio prvi posao 12:10 Vip 0
Milica Veličković GASTOZ OPLEO PO LUKU BLEKU Pevač isprozivao našeg predstavnika Evrovizije, pa mu uputio ove reči 11:50 Vip 0
Milica Veličković TAMARA ĐURIĆ LJUBILA JE OVOG PEVAČA! Imali su turbulentnu vezu, on se oženio, a za njegovu suprugu kažu da je preslikana starleta 10:50 Vip 0
Alo/M. Veličković EMIR LAPSUS U LJUBAVNOM TROUGLU! Pevač se našao u jeku skandala, evo koga ljubi 08:30 Vip 0
Alo! O.Kosovac "AKO NE OSTAVIŠ ŽENU, UNIŠTIĆU TE" Otkrivamo sve o ljubavnici Mileta Kitića, postala je patološki ljubomorna, pa je uradila ovo 08:00 Vip 0
N.Kiš "OKOLINA VRŠI PRITISAK DA POSTANEM OTAC" Saša Kovačević otvorio dušu i priznao: Mnogi su se sa mnom družili zbog popularnosti 22:45 Vip 0
N.Denda "ŽAO MI JE ŠTO NISMO IMALI POSLEDNJI RAZGOVOR" O sukobu Šabana i Jašara se dosta pričalo, a sada je Ahmedovski otkrio detalje odnosa sa pokojnim pevačem 22:20 Vip 0
Jutarnji.hr/Amina Jusović "NE ZNA SE KOJA PESMA JE GORA, TRAGEDIJA" Aca Lukas otvoreno o grupi "Let 3" i Luki Bleku, pa se prisetio ovih evrovizijskih numera! 13:40 Vip 0
Amina Jusović AMERIČKI MEDIJI BRUJE O LUK BLEKU Digla se uzbuna zbog našeg predstavnika, porede ga sa ovom svetskom zvezdom, a komentari se samo nižu! (FOTO) 08:30 Vip 2
N.Denda OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ! Nije mogla da obuzda emocije, Luki Bleku poručila je ovo (FOTO) 22:50 Vip 0
E.Biberović ACA LUKAS SPREMA SPEKTAKL Dovodi svet kod nas, premijera filma i koncerta u jednom danu, ovo su svi čekali! (VIDEO) 16:20 Vip 0
N.Denda KIJA ODLEPILA ZA OVIM PEVAČEM! Kockareva je javno objavila njegovu fotografiju, a poručila je samo jedno (FOTO) 14:10 Vip 0
N.Denda "MOLIO SAM IH DA MI TO NE URADE" Jašar Ahmedovski prvi put progovorio o situaciji u kojoj se našao, naterali su ga na nešto što nije želeo 13:00 Vip 0
Alo! O.Kosovac "URADITE TO, TREBA VAM 20 MINUTA" Nikola Rokvić apelovao na sve građane, pa ih zamolio da učine humano delo 09:00 Vip 0
Grand/Alo/Amina Jusović "TO JE MOJ NAJVEĆI PORAZ" Bane Mojićević ogolio dušu, priznao sve o propalom braku, pa otkrio razlog razvoda! 06:30 Vip 0
Alo! O.Kosovac LEPILI EVRE PO NJEMU Isplivale fotofrafije sa veselja, Đanija okitili novčanicama 00:00 Vip 0
Blic/Alo/N.Denda "ŽIVIMO U DEVIJANTNOM VREMENU" Saša Kovačević otvorio dušu i progovorio o gorućim temama: Promovišu se blud i nemoral! 23:15 Vip 0
N.Denda "I ČISTAČICA, I SPREMAČICA" Luk Blek objavio urnebesni snimak, pa pokrenuo lavinu komentara (VIDEO) 22:55 Vip 0
N.Denda KOMUNISTI TRAŽE ZABRANU NJEGOVOG KONCERTA! Poslali su zahtev policiji, zahtevaju da Baja Mali Knindža ne održi spektakl na Tašmajdanu 19:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0