ACA LUKAS SPREMA SPEKTAKL Dovodi svet kod nas, premijera filma i koncerta u jednom danu, ovo su svi čekali! (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Hype produkcija sprema nezaboravan dan ispunjen zabavom i spektaklom, jer 3. novembra 2023. godine Beograd će biti domaćin dva velika događaja – premijere filma “Kafana na Balkanu” i koncerta najveće folk zvezde, Ace Lukasa.

Ovi događaji će se simultano održati u prestižnoj Štark Areni, obećavajući publici nezaboravno iskustvo, a ulaznice za ova dva događaja mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i putem online prodaje na tickets.rs.

“Kafana na Balkanu” je dugoočekivani filmski projekat koji je stekao veliku pažnju javnosti i izazvao veliku uzbuđenost među filmofilima i ljubiteljima domaće kinematografije. Film je rađen po knjizi “Ovo sam ja”, a po životu naše najveće zvezde Ace Luksa. Premijera ovog filma će biti održana u Štark Areni, pružajući publici mogućnost da se uživo susretne s glumačkom ekipom i ostalim poznatim ličnostima domaće kinematografije.

Međutim, to nije jedini razlog zašto je 3. novembar 2023. godine poseban dan za ljubitelje zabave. Nakon premijere filma “Kafana na Balkanu”, Štark Arena će biti transformisana u koncertnu dvoranu kako bi dočekala najveću folk zvezdu, Acu Lukasa. Sa svojim neodoljivim šarmom, emotivnim interpretacijama i energičnim nastupima, Aca Lukas je osvojio srca publike i van regiona. Njegovi hitovi su postali himne generacija, a njegovi koncerti su uvek rasprodati do poslednjeg mesta. Ovog puta, Štark Arena će biti epicentar folk muzike, pružajući fanovima nezaboravno iskustvo uz Lukasove najveće hitove i pesme koje su obeležile njegovu karijeru.

"KAKO TE NIJE SRAMOTA DA ME PLJUJEŠ" Nakon što je takmičar optužio da traži mito, Snežana zaratila sa kolegom, pa ga pred svima prozvala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading