DARKO LAZIĆ I PEĐA VUJIĆ SNIMAJU DUET! Kumovi ukrstili glasove, pogledajte njihove zajedničke fotografije iz mlađih dana! 14:03 Vip 0
BRAK SA DARKOM LAZIĆEM JOJ BIO PROBA! Ana Sević hit izjavom nasmejala mnoge, otkrila kakve trikove ima sa mužem 07:35 Vip 0
OTKRIVENO SA KIM SE DARKO LAZIĆ PROVODIO DO JUTRA! Od trudne Kaće ni traga, svi se pitaju kako će reagovati! 12:20 Vip 0
SVE SE ČUVALO U STROGOJ TAJNOSTI! Nikad emotivnija objava Darka Lazića, Katarina ga snažno grli, javno otkrili pol bebe 16:02 Vip 0
MILJANA KULIĆ KRENULA NA DARKA LAZIĆA Jedva se kontrolisala, a zbog pevačevog postupka svi su iznenađeni! 09:40 Vip 0
VELIKA LJUBAV MILJANE KULIĆ VEČERAS ULAZI U ELITU Produkcija odlučila da šokira zadrugare, svi se pitaju kako će izgledati ovaj susret 22:30 Vip 0
DARKO LAZIĆ U DONJEM VEŠU! Trudna Katarina objavila intimne trenutke sa njim, a njegov potez oduševio je javnost! 21:45 Vip 0
JA SAM TI TETKA Ana Sević se obratila budućem detetu Darka Lazića i šokirala sve prisutne: "Objasnićemo ti sve kad dođe vreme" 17:50 Vip 0
OTKRIVEN POL BEBE DARKA LAZIĆA I KATARINE! Ovo su pokušali da sakriju od javnosti 13:46 >> 13:47 Vip 0
DARKOVA BIVŠA UDARILA KONTRU Pevač slavio otkrivanje pola deteta, a evo šta je Marina radila u tom trenutku! 12:36 Vip 1
DARKO LAZIĆ ULAZI U ELITU Neočekivana odluka u jeku vesti o trećem detetu, ostaće u šoku kada ga ugledaju! 08:10 Vip 0
ANA SEVIĆ REAGOVALA NA VEST O DARKOVOM TREĆEM DETETU Pevačica povukla ovaj potez, sada je jasno šta misli o Katarininoj trudnoći! 07:35 Vip 0
ORIO SE BRESTAČ ZBOG DARKA LAZIĆA! Pevač napravio feštu zbog trećeg deteta, pojavila se i ova pevačica sa majkom 07:05 Vip 0
PRVA IZJAVA ŽENE DARKA LAZIĆA NAKON VESTI O TRUDNOĆI! Katarina i folker ne mogu da sakriju emocije: "Nisam svesna još uvek!" 00:07 Vip 0
DARKO LAZIĆ SE GUŠI U SUZAMA Pevača nikada niste videli ovakvog, grli i ljubi majku, rasuo se u komade! 10:20 Vip 0
NASTRANA I RUŽNA OSOBINA! Barbara Bobak odlučila da progovori javno o raskidu sa Darkom Lazićem, spomenula i prevaru! 23:20 Vip 0
BIVŠA VERENICA DARKA LAZIĆA SE POJAVILA U EMISIJI KOD ANE SEVIĆ Evo kako je voditeljka odreagovala kada ju je ugledala 19:40 Vip 0
ODLEPI KAD GA ČUJE! Marija Šerifović otkrila da se Ana Sević i dalje loži na Darka Lazića, u studiju nastao haos! 12:25 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Evrodžasta ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45