NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA Branka je usnimljena pre 12 godina, mnogi ne veruju da je ovako izgledala 18:00 Vip 0
DOBRO ČUVANA TAJNA DARKA LAZIĆA IZAŠLA NA VIDELO: Raskrinkao ga rođeni brat, pevač morao hitno da reaguje 13:30 Vip 0
"MOJE PRIJATELJICE SU SE UDAVALE" Darko progovorio o gej venčanju i otkrio zašto Kaća nije sa njim na moru 16:50 Vip 0
PEVAČ NAPRAVIO LOM NA GEJ VENČANJU Gosti mu bakšiš lepili na čelo, mlade se sve vreme grlile 13:48 Vip 0
DOJAVA O BOMBI NA NASTUPU NAŠIH PEVAČA U BOSNI Nastala opšta drama, pa došlo do preokreta, evo šta su uradili nakon svega 10:05 Vip 0
NEKA VODE SVOJ ŽIVOT DALJE OD MENE Darko Lazić o udaji i trudnoći svoje majke: Nedostaje mi tata, plačem kao nikada 08:00 Vip 0
SUPRUGA DARKA LAZIĆA USIJALA MREŽE! Katarina pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće, komentari pljušte 20:05 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO MAJKA DARKA LAZIĆA IMA GODINA Javnost je u šoku zbog njene trudnoće, a mnogi su mislili da je starija! 11:05 Vip 1
TRUDNA MAJKA DARKA LAZIĆA?! Njen dečko je još uvek u braku, oglasila se njegova supruga i otkrila skandalozne detalje! 09:05 Vip 0
ON NE MOŽE DA MI NAPRAVI PROBLEM, DVA PUTA SAM MU BIO U KUĆI Dečko majke Darka Lazića progovorio o tuči sa pevačem 09:20 Vip 0
EVO ŠTA DARKO LAZIĆ I NJEGOVA KAĆA RADE U SITNE SATE Pevač poželeo jednu stvar, a onda uradio ovo 14:55 Vip 0
DARKO LAZIĆ U BESNOJ MAŠINI OD 300.000 EVRA! Pevač pokazao šta sad vozi, "pokupio" ženu i obrnuli krug 12:39 Vip 0
DARKO LAZIĆ NASRED ULICE SEDI VEZAN! Tu je i njegov kum Peđa, evo šta je razlog i zašto svi komentarišu ovaj prizor 14:45 Vip 0
BRANKA SE POSLE TAJNOG VENČANJA VRATILA U BRESTAČ Odmah se uputila na jedno mesto, a evo kako je prošao razgovor sa Darkom 15:10 Vip 0
"BOLI ME K****, NEKA SE VENČAVAJU" Darko Lazić besan kao ris zbog udaje majke, izustio samo ovo! 13:08 Vip 1
JOŠ JEDNO SLAVLJE U DOMU DARKA LAZIĆA Njegova bivša se hitno oglasila, pokazala bajkovitu dekoraciju 12:40 Vip 0
NEDODIRLJIVA, UOBRAŽENA PRINCEZA! Komšije razvezale jezik i otkrile skandalozne stvari o Ani Sević, ovako se ponašala prema njima! 15:46 Vip 0
LJUDI U ŠOKU ZBOG ONOGA ŠTO DARKOVA ŽENA KONZUMIRA U TRUDNOĆI Katarina uhvaćena u nezgodnom trenutku, objavljena i fotografija 10:25 Vip 0
CEO BRESTAČ PRIČA O TAJNOJ UDAJI DARKOVE MAJKE! Komšije Lazića ogorčene, sve rekli javno: "Svekrva joj ne izlazi iz kuće!" 16:18 Vip 1
OTKRIVENO KOLIKO MAJKA DARKA LAZIĆA ZAPRAVO IMA GODINA! Ljudi su u šoku, ovo niko nije očekivao! 15:45 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
BRNABIĆ O POČETKU PRIJAVE ZA LEGALIZACIJU: Ukoliko bude bilo potrebe, produžiće se i posle 5. februara 10:21 Vesti 22
JEDETE 1 JAJE DNEVNO? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni 08:30