OGLASILA SE SANDRA REŠIĆ! Razvezala jezik i iznela sve prljave tajne Anite i njene prevare 15:46 Vip 0
MATORINOJ MAJCI POZLILO ZBOG ANITE! Otkriveni potresni detalji nakon haosa Tomićeve i Stanojlovićeve u Eliti 14:22 Vip 0
PEVAČICA ŽESTOKO O MILJANI KULIĆ Iznela šokantne detalje, priznala i ko dovodi Miljanu do ludila! 14:38 Vip 0
SANDRA ŽELI DA UĐE U RIJALITI Matorina drugarica saznala sve o Aniti i dopisivanju sa drugom devojkom, Resićeva sprema haos! 18:12 Vip 2
ZBOG OCA SU ME VREĐALI NA VERSKOJ OSNOVI! Sandra Rešić otkrila skandalozne detalje iz privatnog života: "Čupala sam kosu sa glave!" 21:20 Vip 0
VESNA ZMIJANAC JE BILA TATINA NAJVEĆA LJUBAV Sandra Rešić otkrila pravu istinu o Ninu i legendarnoj pevačici 22:41 Vip 0
VIDI TATA SVE I ČUVA NAS Sandra Rešić ne može da zadrži suze, samo za Alo! otkrila koliko joj je teško na dan kada je izgubila oca Nina 10:53 Vip 0
VEČERAS U ELITU STIŽU DVE VELIKE ZVEZDE Takmičari ni ne slute šta im se sprema, a ona je posebno iznenađenje 15:09 Vip 0
ZNAJU I JEDNA I DRUGA DA PRETERAJU! Nakon skandalozne svađe Anite i Matore, oglasila se Sandra Rešić i dala svoj sud! 23:20 Vip 0
ČISTILA SI WC, ZA BOLJE I NISI Asmin stao u Stanijinu odbranu nakon što je Sandra isprozivala zbog operacija, pa žestoko potkačio pevačicu! 12:30 Vip 0
NISMO IMALI ZA CIGARE, A ONDA SE POJAVIO DESINGERICA! Sandra Rešić progovorila o odrastanju sa kontraverznim reperom! 19:40 Vip 0
ZNAM SVE O NJEGOVIM AFERAMA Pevačica raskrinkala Darka Lazića, pa otkrila: Njemu nema pomoći! 09:55 Vip 0
VADILI SU MI JEZIK DA SE NE BIH UGUŠILA Sandra Rešić doživela pakao na nastupu, a njih dvoje su joj spasili život! 11:00 Vip 0
PALA SAM KAO SVEĆA, VADILI SU MI JEZIK DA SE NE UGUŠIM Sandra Rešić umalo da strada na nastupu, koleginica joj spasila život 12:40 Vip 0
SKANDALOZNE FOTKE SANDRE REŠIĆ U BAZENU: Snimala se sa svih strana, a onda se okrenula otpozadi i spustila kameru! (FOTO) 19:34 Vip 0
VRELA SANDRA! Sandra Rešić uslikala ''cica macu'' na plaži, a fanovi joj odmah poručili ovo! 11:30 Vip 0
ZANEMELA OD ŠOKA Sandra Rešić nije mogla da sakrije reakciju kada je saznala ovaj detalj iz života Anđele Đuričić 10:10 Vip 0
IZVOLITE, OVO JE MOJ MOMAK Sandra Rešić progovorila o ljubavnom statusu i zapušila usta svima! 07:15 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26