Alo/M.V. "E MOJA MILJANA, VIDI GDE SI ŽIVELA" Isplivale fotografije kuće Miljane Kulić pre renoviranja, nekada je bila trošna i zarasla, a sada živi u vili 11:40 Vip 0
D.R. HAOS NA IMANJU, SVE PRŠTI Zvezdan opalio Maji šamar, a onda je nastao opšti haos i to sve zbog Anđele! 14:31 Vip 0
Alo/M.V. STEFAN NIJE KRIV! Osman svim silama brani čast svog sina, jasno stavio do znanja sledeću stvar 14:30 Vip 2
Alo/M.V. NIKADA JE NIJE PREBOLEO Stefan Karić danas se sumnjiči za brutalno nasilje, a ovako je Dijana Milojković pričala o njemu 10:15 Vip 0
Alo/A.J. "MUŠKARCI SA MNOM TAKO NE MOGU" Ovo je poslednji intervju Nataše Šavije pred prebijanje, ovako je govorila o nasilnicima u rijalitiju! 22:40 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NASILNICI IZ RIJALITIJA Oni su udarali žene pred kamerama, a jedan od njih je osuđen na kaznu kućnog zatvora! 22:20 Vip 0
Alo/A.J. SKANDALOZNO Miljana Kulić maltretira obezbeđenje u rijalitiju, isplivao snimak koji sve dokazuje, ovo što im radi je nedopustivo! (VIDEO) 21:45 Vip 0
Alo/B.S. IZGUBILA JE BITKU SA TEŠKOM BOLEŠĆU Morena je bila u tajnoj vezi sa zadrugarkom, a evo sa kojom devojkom je delila krevet! 12:10 Vip 0
S.A. ŠOKANTNA ISPOVEST Voditelj Zadruge konačno progovorio: Gledao sam kako ubijaju Srbe na Kosovu! 08:00 Vip 0
Blic/Alo/B.S. "PRVO NAUČI PRAVOPIS PA SE SKIDAJ" Aleksandra Subotić napravila veliki lapsus na društvenoj mreži da njena nepismenost boli (FOTO) 14:15 Vip 0
Alo/N.D. EVO KO JE BILA SLAĐA PETRUŠIĆ Prebila je Jelenu Golubović u rijalitiju, osuđena je za nasilje, a na vrhuncu karijere se povukla sa malih ekrana 08:20 Vip 0
Alo/A.J. PREŠLA IZ ISLAMA U PRAVOSLAVLJE Bivša rijaliti učesnica promenila veru, oglasila se i potvrdila sve, pa se dotakla i Dejana Dragojevića! 16:40 Vip 0
Alo/A.J. NAMEŠTA MU ROBIJU? Slavnić javnim pretnjama uterao strah u kosti bivšoj, pa poručio: Videćeš kad izađem! 20:10 Vip 0
Alo/E.B. OVO JE MSITERIOZNA ŽENA POKOJNOG EKREMA JEVRIĆA Spekusalo se da je dobila neverovatnu ponudu za ulazak u rijaliti, rodila mu je četvoro dece (FOTO) 20:30 Vip 0
D.D.R. ANI NEĆE BITI DOBRO Zvezdan i Zorica šurovali pre Zadruge, ovo je šokantni dokaz da će je Markovićeva izdati i to žestoko! 12:35 Vip 0
Informer/Alo/A.J. "NUDILI SU MI 100.000 EVRA DA UĐEM U RIJALITI" Ljubi Stankoviću otac nije dao da gleda tuče, a evo zašto je nestao sa scene i kako se nosi sa negativnim komentarima 16:13 Vip 0
najžena.rs SA 405 KILOGRAMA BIO JE NAJDEBLJI UČESNIK U RIJALITIJU: Rekli su mu da će biti mrtav za godinu dana, a sada ga ne biste prepoznali 11:59
Alo/A.J. ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE ŠTA SORAJA POSEDUJE U SVOJOJ KUĆI Usijale se društvene mreže, evo šta starleta radi tik nakon porođaja 22:20 Vip 0
Alo/E.B. MNOGI JE DANAS NE BI PREPOZNALI Proslavila se rečenicom "Ja sam majka šestoro dece", bila u rijalitiju, a onda odjednom nestala! (FOTO) 22:40 Vip 0
D.R. JEZIVI DETALJI Zvezdan Slavnić silovao ženu nakon što je ubio od batina, isplivali jezivi detalji! 12:12 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26