Kurir/Alo/K.G. JEL ZIMI HODAJU SA KAPAMA PREKO GLAVE? Rozga bez dlake na jeziku o koleginicama koje su posetile plastičara, nije ih štedela! 11:38 Vip 0
Pink/Alo/K.G. SVAKO SE SNALAZI NA SVOJ NAČIN Vanesa bez dlake na jeziku o elitnoj prostituciji i Dušici Grabović! 22:40 Vip 0
Pink/Alo/K.G. IZBEGAVAJU JE I NE JAVLJAJU JOJ SE! Aleksandra Bursać ovim svojim potezom probudila bes i mržnju kod kolega! 18:00 Vip 0
Pink/Alo/K.G. ALEKSANDRA BURSAĆ ODGOVORILA NA ANDREANINE PROZIVKE! Nakon skandala oko pesme morala da je reaguje i ona! 20:38 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. SRPSKE PEVAČICE ORGIJAJU PO AMERICI? Tanja Savić šokirala izjavom o koleginicama, a evo šta je zgranuta Sandra Afrika odgovorila na to! 07:31 Vip 0
Objektiv/Alo/K.G. OVA PEVAČICA JE BILA U LJUBAVI SA ŽELJKOM JOKSIMOVIĆEM! Prepustila ga je koleginici, a onda se odjednom povukla sa estradne scene 20:28 Vip 0
Espreso/Alo/K.G. POPULARNA PEVAČICA RAZOČARANA U NEDU UKRADEN! Otkrila šta će da uradi kada je prvi put bude srela! 21:16 Vip 0
Alo/Đ.M. PRVA FOTKA JOVANE JOKSIMOVIĆ IZ NOĆNOG PROVODA! Voditeljka uživa u totalno opuštenom izdanju, a evo i ko joj pravi društvo! (FOTO) 08:33 Vip 0
Alo/K.G. PRUŽILA PODRŠKU KOLEGI! Dragana Mirković svim srcem uz Oskara i Acu Lukasa uoči finala za pesmu Evrovizije 14:12 Vip 0
Alo/M.Č. NE UMEJU DA GOVORE! Ruška Jakić oplela po voditeljkama, nije birala reči za koleginice, a naročito je potkačila njih! (VIDEO) 13:54 Vip 0
Alo/K.G. DANICA RISTOVSKI NAPUSTILA BEOGRAD! Otkriveno gde i sa kim glumica traži utehu nakon razvoda od Lazara! (FOTO) 18:00 Razonoda 2
Kurir/Alo/K.G. GDE SE TI KREĆEŠ?! Viki se najstrašnije izblamirala zbog engleskog jezika, Marija je urnisala komentarima! 13:08 Vip 1
Telgeaf/Alo/K.G. CECINE TAJNE ĆU PONETI U GROB! Sanja Đorđević progovorila o prijateljstvu sa koleginicom i teškom životnom periodu kroz koji je prošla 12:30 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. OTKRIVENA ESTRADNA TAJNA! Slavica Ćukteraš bila u vezi sa bivšim verenikom svoje koleginice, isplivali detalji njihove romanse! 08:21 Vip 0
Alo/K.G. ONA JE PRVA UZELA MOG SINA U RUKE! Maja Nikolić otkrila detalje emotivne priče sa ovom koleginicom! (FOTO) 15:43 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. GODINAMA NE PRIČAJU, A ONA NE ZNA KOJI JE RAZLOG ZA TO! Jana progovorila o sukobu sa Stojom, pa joj javno uputila ove reči! 12:27 Vip 0
Informer/Alo/K.G. BORBA NE PRESTAJE! Mira Škorić progovorila o teškoj bolesti sa kojom se suočila: Uvek može da se vrati! 20:53 Vip 0
Svet/Alo/K.G. KO JE ONA DA SE POREDI SA MNOM?! Goca Božinovska poludela zbog ponašanja koleginice u emisiji, a evo o kome je reč! 12:15 Vip 4
Ekskluzivno/Alo/Đ.M. CECI I DRAGANI SAM BIO KAO STARIJI BRAT! Miroslav Ilić otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života, a evo u kakvom je sada odnosu sa koleginicama! 13:35 Vip 0
Pink/Alo/K.G. PROVERAVALA JE DA LI SU MOJE GRUDI PRAVE Elma iznela šokantan detalj o koleginici, pa se dotaka i odnosa sa Cecom: Nekada je bila moj idol! 11:04 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0