Pink.rs/Alo/K.G. SMEŠI SE NOVI ESTRADNI RAT? Ana Bebić bez dlake na jeziku otkrila koja koleginica je razočarala, a evo i koji je razlog! 08:05 Vip 1
Alo.rs/D. I. OVA KOLEGINICA JOJ JE MEĐU PRVIMA ČESTITALA Pevačica objavila emotivnu fotografiju Kaće Grujić i poželela sve najlepše njenoj ćerki! 14:21 Vip 0
Alo/Đ.M. POSVAĐANA SA POLA ESTRADE! Vesna Zmijanac otkrila da isključuje telefon zbog svojih kolega, mora da interveniše i Nikolija, a ovo je razlog! 19:53 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. DOBIJALA SAM BATINE KAD GOD ZAKASNIM Poznata pevačica otkrila šta Ceci nikada neće zaboraviti, a ove detalje je sada prvi put obelodanila u javnosti! 10:00 Vip 0
Kurir/Alo.rs/D. I. PREBACILA SAM JOJ ŠTO SE UGOJILA, A MOŽDA JE BILA BOLESNA Branka Sovrlić očajna zbog smrti Merime Njegomir, bile su bliske prijateljice! 08:41 Vip 0
Alo.rs/D. I. MERIMA JE BILA DISKRIMINISANA Cakana progovorila o problemima koje je njena prijateljica imala pred smrt! 13:33 Vip 0
Alo/K.G. ESTRADA U SUZAMA Anine kolege opraštaju se od Mrke dirljivm porukama, sa svakim je imao poseban odnos, a svi se slažu oko jedne stvari kada je on u pitanju! (FOTO) 10:10 Vip 0
Alo.rs/D. I. KIJA UPOZNALA DRAGANU MIRKOVIĆ, PA OTKRILA KAKVA JE ONA Kockarova otkrila drugu stranu proslavljene pevačice 08:28 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. NE MOGU VIŠE OVO DA PODNESEM, PREVIŠE JE! Snežana Đurišić skrhana nakon smrti Merime Njegomir, pevačica potpuno slomljena od bola! 13:34 Vip 0
Pink.rs/Alo/K.G. MERKA MOJA DRAGA Vesna Zmijanac se emotivnom porukom oprostila od koleginice, reči koje joj je uputila svima odzvanjaju u glavi! 21:15 Vip 0
Informer/Alo/K.G. PEVAČICA NEUTEŠNA Nada Topčagić otkrila kako je Merima provela poslednje dane: Bila je u mukama i stravičnim bolovima! 17:00 Vip 0
Alo.rs/D. I. BILE U SVAĐI ZBOG DEČKA! Andreana Čekić se pomirila s Prijinom majkom, oprostila joj što je skinula momka njenoj mami! 11:54 Vip 0
Alo.rs/D. I. DRAGANA, SRAM TE BILO! Lepa Brena i Mirkovićka se obožavaju, a Živojinovićka je ovako ispljuvala koleginicu u intervjuu! 09:02 Vip 0
Alo/Đ.M. STRASTI SE NE SMIRUJU! Oglasila se i Andreana Čekić, a evo šta je rekla o svađi sa Aleksandrom Prijović i skandalu! 23:42 Vip 0
Alo/V.Đ. KOLEGINICE MINIRAJU NADEŽDU! Biljićka i Toma Panić tvrde da joj ljubomorne pevačice podmeću nogu, a znaju i ko je u pitanju! 09:30 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI Oglasila se Aleksandra Prijović i progovorila o sukobu sa Andreanom, ovo je istina o njihovom odnosu i da li su u kontaktu! 16:12 Vip 0
Alo/Đ.M. CECA TO RADI KAKO SMO I OČEKIVALI Snežana otkrila tajne sa snimanja Zvezde Granda, a evo i na čijoj je strani u sukobu sa Popovićem! 09:44 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. DUGO SE PRIČALO O OVOJ SVAĐI! Zorica Marković konačno progovorila o sukobu sa Vesnom Zmijanac i dugu od 3.000 dinara! 07:53 Vip 0
24Sedam/Alo/Đ.M. PALO POMIRENJE! Vesna Zmijanac oprostila Zorici Marković dug, pevačice uhvaćene kako lumpuju i pevaju, a evo i gde! (VIDEO) 18:40 Vip 0
Star/Alo/Đ.M. NOVI ESTRADNI RAT KOLEGINICA! Tea Tairović žestoko udarila na Sandru Afriku, isplivali svi detalji sukoba u javnost! 10:19 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
HITNO OBAVEŠTENJE NAKON VESTI O ČERNOBILJU Oglasili se iz srpskog Direktorata za radijacionu sigurnost o zračenju u Srbiji 16:04 Vesti 1
KAFA U BORBI PROTIV STARENJA Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi 17:32