SKANDAL U POLJSKOJ: Novi školski predmet o seksu izazvao žestoke reakcije Crkve i opozicije! 13:20 Vesti 0
VENČANJE I ZA KATOLIČKE SVEŠTENIKE? Malteški nadbiskup dao Svetoj stolici predlog koji su mnogi već podržali 20:59 Vesti 1
Tanjug; Alo; Badnji dan po gregorijanskom kalendaru, ponoćnu misu predvodi nadbiskup Nemet 07:21 Vesti 0
Alo.rs/Sputnjik POSLE PET GODINA OŠTRE DEBATE Papa doneo važnu odluku o Malteškim vitezovima 16:45 Vesti 0
Sputnjik/Alo VAŽAN SASTANAK DVE CRKVE: Papa Francisko se sastao sa ruskim mitropolitom Antonijem 00:17 Vesti 0
Alo.rs ŠPANIJA UZDRMANA SKANDALOM: Istražuje se čak 68 slučajeva seksualnog zlostavljanja maloletnika u okviru katoličke crkve 17:27 Vesti 0
Kurir/Alo/Đ.M. POČINIO JE VELIKI GREH PROTIV PRAVOSLAVNE VERE?! Igor Kojić obilazi manastire zbog onoga što je učinio za Severinu, kaje se zbog svega! 12:44 Vip 3
Alo.rs KAKO JE SRBIN POSTAO PAPA Srećko ubijao razbojnike, zaveo red u Rimu, a onda je iznenada preminuo... Danas ga svojataju Hrvati (VIDEO) 19:32
Agencije/Alo/I.S. PAPA BENEDIKT PRIZNAO Dao lažnu izjavu o seksualnom zlostavljanju u Rimokatoličkoj crkvi 17:39 Vesti 0
Alo.rs PAPA POSLAO VAŽNU PORUKU PRED BOŽIĆNU MISU: "Služiti drugima važnije nego tragati za statusom" 00:26 Vesti 0
Tanjug/Alo/A.N. VATIKAN NA STAKLENIM NOGAMA Nemački nadbiskup moraće na "spiritualni tajmaut" 15:53 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05