Alo/K.S. MILI PRVI PUT PROGOVORIO O SUKOBU SA CECOM! Nakon brojnih nagađanja, kompozitor otkrio pravi razlog turbulentnog odnosa sa pevačicom 09:25 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. SPOPADAJU ME MUŠKARCI! Aleksandar Milić Mili svoj privatan život krije kao zmija noge, a sada je šokirao izjavom, otkrio i šta mu sve šalju! 07:41 Vip 0
Republika/Alo/K.G. ISAK ŠABANOVIĆ OTKRIO ZAŠTO MU MILI VIŠE NE RADI PESME! Ovo je prava istina o njihovom sukobu, a evo u kakvim su odnosima sada! 17:33 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. UNAKAZIĆU TI ĆELAVU GLAVU! Nezapamćen skandal u Zvezdama Granda, uneo mu se u facu, Popović odmah morao da reaguje! 17:22 Vip 0
Alo/K.S. PRE BIH U SEPTIČKU JAMU NEGO DA SLUŠAM TVOJ ALBUM! Đorđe David napravio potpuni haos u studiju, stavio kesu na glavu, pa brutalno prozivao Milija 12:23 Vip 0
Alo/K.S. PRIVATNI AVIONI, LUKSUZ, MALDIVI! Ovako kompozitor Mili provodi svoje slobodne dane, pozavideli bi mu mnogi (FOTO) 11:55 Vip 1
Alo/K.G. CECA ĆE DOBITI INFARKT! Saša Popović tražio da dovedu celu bolnicu, neviđeni haos na snimanju Zvezda Granda 18:48 Vip 0
Telegraf//Alo/K.G. NE TRAŽIM DA ME BILO KO OD NJIH PRIHVATI! Mili progovorio o svađama sa Cecom i Marijom, pa otkrio da li ima zle krvi nakon snimanja 17:15 Vip 0
Alo/I.G. SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA O SVAĐI SA MILIJEM! Pevačica otkrila šta se krije iza razdora u produkciji Granda! 20:59 Vip 0
Alo/K.S. SRAM TE BILO BUDALO JEDNA! Brutalna svađa Marije Šerifović i Milija, pevačica napustila žiri, izašla iz studija! 08:03 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. SA NJIM NE PRIČAM KADA SE KAMERE UGASE! Dosta se spekulisalo, a sada je Ceca konačno progovorila o odnosu sa ovim članom žirija! 10:49 Vip 1
Kurir/Alo/K.G. SPUCAĆU TE I IDEM U ZATVOR! Marija Šerifović uzela letvu u ruke, pa krenula da urla na Milija, neviđeni skandal u Zvezdama Granda! 21:25 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. GDE SE TI KREĆEŠ?! Viki se najstrašnije izblamirala zbog engleskog jezika, Marija je urnisala komentarima! 13:08 Vip 1
Alo/K.S. NEOČEKIVANO POJAČANJE U ZVEZDAMA GRANDA! Mesecima je u žiži javnosti, a sada se konačno i pridružila timu popularnog šou programa! 12:00 Vip 0
Kurir/Alo/J.M. SRAM TE BILO, TI SI SUJETAN I GLUV! Ceca zagrmela na Milija u emisiji, odjekivale najstrašnije optužbe, opšti karambol je nastao! 17:17 Vip 0
Mondo/Alo/K.G. ODMAH SU MI ZAKAZALI OPERACIJU! Oglasio se Mili nakon hitne intervencije i otkrio kako se sada oseća 13:20 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. NAKON KANCERA I OPERACIJE ŽELUCA! Procurile informacije o Milijevom zdravstvenom stanju, svi su zabrinuti! 13:55 Vip 0
Alo/D.S. ŽESTOK OBRAČUN MILIJA I ĐORĐA DAVIDA! Pale teške reči: Iz kog si sela beše došao, izvini?! 13:11 Vip 3
Alo.rs/D. I. MILI BLED I UPLAŠEN Ovako je popularni kompozitor izgledao pre nego što su ga uveli u operacionu salu, a doktorka ga pita: Jeste li spremni za novi stomak? 11:27 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. MILI HITNO PRIMLJEN U BOLNICU! Pozlilo mu u Istanbulu, trpi velike bolove, a evo i kad ide na operaciju! 11:07 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0