Scandal/Alo.rs/D.S. SAŠA POPOVIĆ ĆE BITI IZBAČEN IZ ZVEZDA GRANDA Mili želi da ga eliminiše? 18:25 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. PROŠAO JE KROZ PAKAO SA PORODICOM! Ratni zločinac Branimir Glavaš oteo kuću Miliju u Hrvatskoj, dok je kompozitor bežao od rata, on mu je uzeo dom! 09:45 Vip 1
Alo ZNAM KO JE POBEDNIK! Mili šokirao odgovorom na pitanje, nije se libio da iskaže javno svoje mišljenje o takmičenju i učesnicima! (VIDEO) 00:06 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. OVO NISTE OČEKIVALI! Mili otkrio koje to iznenađenje sprema produkcija za pobednika, napravili su neviđeni presedan u takmičenju 19:15 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. IPAK PRIZNAJU SAMO JEDNU! Sve tajne žirija "Zvezda Granda", progovorili o svađama, a pevačica ističe da ne zna hoće li učestvovati i sledeće sezone 17:26 Vip 0
Kurir/Alo/Đ.M. ZAKUVAVA SE! Bukti svađa između Milija i Đorđa Davida, a razlog je Isak Šabanović, roker žestoko potkačen! 12:37 Vip 0
Alo SVAĐE SU OTIŠLE PREDALEKO Mili iskreno o odnosu sa Sašom Popovićem i šou programu "Zvezde Granda" (VIDEO) 20:00 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. NJIHOVE SVAĐE SU SKANDALOZNE Mili progovorio o svojim kolegama iz žirija, a otkrio i pravu istinu o diskvalifikaciji mladog takmičara koja je šokirala sve 18:25 Vip 0
Alo.rs/M.A. JAHAĆU PO NJIMA! Nezapamćena svađa u "Zvezdama granda", Marija Šerifović i Mili zaratili, i to samo zbog jedne njegove odluke 22:03 Vip 0
Alo/M.G. ZVEZDA GRANDA POKAZALA GAĆICE Takmičarka zavodila Milija, pa joj dubok šlic na haljini otkrio previše, svi ostali u transu! 10:20 Vip 0
Alo.rs/A.T. Poznati kompozitor je godinama krije od javnosti, mlađa je od njega 10 godina, supruga Aleksandra Milića Milija grmi kako izgleda! (FOTO) 13:04 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46