IZNENAĐENJE U STUDIJU GRANDA! Pevač na koga su Srbi ponosni zbog humane misije sedi u žiriju ''Nikad nije kasno'' 16:20 Vip 0
"VRATILO MU SE SVE, ISPAO JE NEČOVEK" Žika Jakšić nedavno doživeo moždani udar, a pevačica mu je poručila samo jedno! 08:35 Vip 0
"SUZANA JOVANOVIĆ ME NIJE POZVALA" Žika Jakšić nije mogao više da ćuti o udovici Saše Popovića 18:00 Vip 0
ŽIKI JAKŠIĆU POZLILO USRED NOĆI! Otkriveni svi detalji: "Verovatno se tromb zaglavio na mozgu, u 3 sata ujutru..." 17:30 Vip 0
PROMENA JE OČIGLEDNA, BOLEST JE UČINILA SVOJE Žika Jakšić stigao na snimanje emisije, pa izgledom iznenadio prisutne, drugi čovek 16:30 Vip 0
ESTRADA GA UOPŠTE NE ZANIMA! Ovo je prvi sin Žike Jakšića, Andriju je dobio u prvom braku i danas ima prefinjen posao 06:30 Vip 0
IMAO MOŽDANI UDAR, A SADA SVE ŠOKIRAO Oglašavanje Žike Jakšića izazvalo lavinu emocija, za 9 dana će se desiti ovo 19:20 Vip 0
"IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA NISAM BIO NA POMENU POPOVIĆU" Oglasio se Žika Jakšić, pa otkrio šta mu je Suzana uradila pola godine od Sašine smrti 17:01 Vip 0
"TO JE PROŠLA TEMA, VEĆ ŽIVIM NORMALNO" Žika Jakšić iznerviran zbog pitanja o Saši Popoviću, zbog njegove reakcije javnost zanemela 07:00 Vip 0
NAJNOVIJE INFORMACIJE O ŽIKI JAKŠIĆU Stiglo hitno saopštenje iz Granda, javnost mora da zna! 11:43 Vip 0
"JOŠ MALO JE OSTALO DO MOJE SMRTI" Emotivna ispovest Žike Jakšića izazvala haos: "Ako mi Bog da još 5 godina života..." 16:20 Vip 0
SRCEPARAJUĆA ISPOVEST ŽIKE JAKŠIĆA! "Biću zahvalan ako mi Bog podari još 5 godina života" 23:50 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE ŽIKE JAKŠIĆA NAKON MOŽDANOG UDARA Progovorio o zdravstvenom stanju, pa otkrio kada se vraća na male ekrane! 16:00 Vip 0
EVO GDE SE OPORAVLJA ŽIKA JAKŠIĆ NAKON MOŽDANOG UDARA U kući na Bežanijskoj kosi sve prilagođeno njegovom lečenju 06:30 Vip 0
"DAJEM SVE OD SEBE, TRUDIM SE IZ SVE SNAGE" Potresne reči Žike Jakšića nakon moždanog udara 18:59 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ŠOKANTNI DETALJI OPTUŽNICE ZA DVOSTRUKO UBISTVO Bivši muž smislio pakleni plan, ubica snimljen na ulazu u predsedničku kancelariju 10:42 Hronika 0