"VRATILO MU SE SVE, ISPAO JE NEČOVEK" Žika Jakšić nedavno doživeo moždani udar, a pevačica mu je poručila samo jedno! 09:20 Vip 0
"RAK JE ZAHVATIO OSTALE OGRANE, ALI MU TO PORODICA NIJE REKLA" Detalji o poslednjim danima Halida Bešlića teraju suze na oči 00:40 Vip 0
VODITELJ GRANDA PRVI STIGAO NA PROSLAVU KOD VIKI I TAŠKETA Pevačica presrećna kada ga je ugledala, pogledajte njenu reakciju (VIDEO) 19:00 Vip 0
BIVŠA ŽENA ŽIKE JAKŠIĆA OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ NJEGOVOG DOMA Dajana ima jasnu poruku, voditelj puca od sreće (FOTO) 13:20 Vip 0
20 GODINA JE ĆUTAO Žika Jakšić konačno otkrio zašto je Bane Mojićević pobedio u Zvezdama Granda, sad je sve jasno kao dan! 06:30 Vip 0
ZBOG OVOGA JE ŽIKA JAKŠIĆ TRAŽIO RAZVOD OD DAJANE PAUNOVIĆ Preko jednog nikako nije mogao da pređe! 09:00 Vip 0
OVDE ĆE BITI SAHRANJENA BIVŠA ŽENA ŽIKE JAKŠIĆA Sinu je saopštila poslednju želju, voditelj van sebe 20:20 Vip 0
NAKON MOŽDANOG UDARA ZAPREPASTIO MILIONE GLEDALACA! Žika Jakšić se vratio u emisiju, evo kako je proteklo snimanje (FOTO) 21:30 Vip 0
DRAGANA KATIĆ GRCALA U SUZAMA Voditeljka zbog Žike Jakšića plakala usred emisije, uputila mu emotivne reči pred svima 09:10 Vip 0
POSLEDNJE INFORMACIJE O HALIDU BEŠLIĆU Pevač otkrio u kakvom je stanju sada: "Nadam se da će pobediti ovu borbu" 09:35 Vip 0
"FINALE SAM GLEDAO ŠLOGIRAN" Žika Jakšić otkrio mučne detalje nakon moždanog udara: "Nisam mogao da pričam" 09:15 Vip 0
"PREDVIĐALI SU DVA, TRI MESECA" Žika Jakšić otvoreno progovorio o zdravlju: "Odmah su mi rekli da mozak..." 10:30 Vip 0
KONAČNO OTKRIVENA PRAVA ISTINA! Žika Jakšić otkrio da li će biti promena u muzičkom takmičenju, nije mogao više da krije 18:00 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ O NOVIM ČLANOVIMA ŽIRIJA ZVEZDE GRANDA IMA DA KAŽE SAMO JEDNO Evo ko ga je najviše zvao kad je ima moždani udar 20:10 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ SABOTIRAO POZNATOG PEVAČA? Ne može više da ćuti, javno otkrio kroz šta je prolazio u Grandu! 17:31 Vip 0
IZNENAĐENJE U STUDIJU GRANDA! Pevač na koga su Srbi ponosni zbog humane misije sedi u žiriju ''Nikad nije kasno'' 16:20 Vip 0
"VRATILO MU SE SVE, ISPAO JE NEČOVEK" Žika Jakšić nedavno doživeo moždani udar, a pevačica mu je poručila samo jedno! 08:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46